Aktorë apo estetistë të njohur …

Nëse nuk ju interesojnë rrudhat në cepat e jashtëm të syve, ato do të gdhenden thellë pa u ndalur, kështu që nëse nuk kujdeseni për to sa më shpejt që t’i gjeni, do të jetë shqetësuese. Për kujdesin e lëkurës nga puçrrat, është thelbësore të lani plotësisht për të hequr sebumin e padëshiruar ose qelizat e vdekura të lëkurës, dhe pastaj të lagni fort. Kjo është e vërtetë pa marrë parasysh se ku shfaqen puçrrat. Lëkura e ndjeshme është gjithmonë e ngatërruar në problemet e lëkurës sepse është e thatë për shkak të mungesës së ujit dhe sebumit, dhe funksioni i barrierës që mbron lëkurën vazhdon të bjerë për një kohë të gjatë. Në fakt, lëkura është zbuluar se pastrohet nga vetja dhe pluhuri ose djersa mund të hiqen lehtësisht me ujë të thjeshtë. Ju duhet të zotëroni pastrimin e duhur të fytyrës, i cili heq vetëm papastërtitë që kanë një efekt të keq, pa hequr sebumin që luan një rol të rëndësishëm. Kur ndodhin probleme në poret, lëkura bëhet si luleshtrydhe ose errësohet, dhe lëkura duket e shurdhër. Do të nevojitet një kujdes efektiv i lëkurës për të kapërcyer problemet e poreve. Qarkullimi i lëkurës është veçanërisht aktiv gjatë gjumit, kështu që nëse kujdeseni të flini rregullisht, metabolizmi i lëkurës suaj do të promovohet dhe njollat ​​do të kenë më pak gjasa të mbeten. Supozohet se disa aktorë ose estetistë të famshëm tërhiqen nga “Kozmetologjia pa larë fytyrën” e shpallur në faqen e tyre të internetit. I rrethuar nga artikuj të shumtë kozmetikë dhe informacione bukurie, ju jeni entuziast për kujdesin e lëkurës 365 ditë në vit. Sidoqoftë, është gjithashtu e rëndësishme të kuptohet se nëse praktika e kujdesit për lëkurën nuk është e përshtatshme, ekziston një probabilitet shumë i lartë i lëkurës së thatë. “Unë përdor kozmetikë zbardhuese vetëm kur rrezet ultraviolet në verë janë të forta” dhe “Unë përdor kozmetikë zbardhuese vetëm kur digjem nga dielli”. Në një gjendje të tillë, mund të thuhet se është e pamjaftueshme për kujdesin e njollave të moshës, por melanina brenda lëkurës është aktive pavarësisht nga koha. Normalisht, njollat ​​ngrihen në sipërfaqen e lëkurës për shkak të metabolizmit dhe zhduken, por kur pigmenti i melaninës mbiprodhohet, ai mbetet në lëkurë dhe bëhet njolla. Nëse doni të shëroheni nga lëkura e ashpër, duhet të bëni një jetë sistematike në baza ditore. Mbi të gjitha, duke rikonfirmuar zakonet tuaja të ngrënies, ka më shumë kuptim të riktheni lëkurën e ashpër nga trupi juaj dhe të krijoni një lëkurë të bukur. Lidhur me kujdesin ndaj lëkurës, është efektiv vetëm në epidermën që përbën lëkurën dhe shtresën e kornemës që përbën lëkurën, por ky funksion i rëndësishëm i shtresës së kornesë është një shtresë mjaft e fortë për të bllokuar kalimin e ajrit. ka Shkuma e pastrimit të fytyrës është praktike sepse mund të fshikullohet thjesht duke shtuar ujë ose ujë të nxehtë dhe duke e fërkuar, por përkundrazi, mund të jetë shumë irrituese për lëkurën, gjë që bën që ajo të thahet. Disa njerëz kanë probleme me lëkurën e tyre. Një krem ​​ose locion i projektuar posaçërisht për “lëkurën e ndjeshme” jo vetëm që do të parandalojë tharjen e lëkurës, por gjithashtu do të përmirësojë “funksionin hidratues” të natyrshëm në shtresën e lëkurës së lëkurës. Kur bëhet fjalë për kujdesin e lëkurës, mendoj se hidratimi është thelbësor. Në varësi të mënyrës se si e përdorni locionin për ta lagur, jo vetëm gjendja e lëkurës tuaj por edhe pasta e makijazhit do të ndryshojë, prandaj është e rëndësishme që locionin ta përdorni me vetëdije.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました