Aktoret dhe praktikuesit e fytyrës …

Thuhet se kur lëkura thahet dhe shtresa e epidermës humbet gjithashtu ujë, keratin nuk do të dalë më shumë se zakonisht dhe do të bëhet më e trashë. Në një gjendje të tillë, edhe nëse bëni më të mirën tuaj për t’u kujdesur për lëkurën tuaj, përbërësit e rëndësishëm rrallë arrijnë në brendësi të lëkurës tuaj, dhe vështirë se mund të prisni ndonjë efekt. A nuk mendoni për frymëmarrje rregullisht? Ju mund të pyesni veten, “A ndikon frymëmarrja në lëkurën e bukur?”, Por nuk mund të mohohet që lëkura e bukur dhe frymëmarrja kanë një marrëdhënie të shkëlqyeshme. Më thanë se shumica e dëshirave të grave janë “Unë dua të kem lëkurë të bukur!”. Për një grua me lëkurë të pastër, vetëm kjo do të rrisë pëlqimin e saj dhe duhet të duket bukur. Understandshtë e kuptueshme që disa njerëz preferojnë banjot e nxehta nga natyra, por uji jo normalisht i nxehtë ka një efekt negativ në lëkurë dhe privon fuqishëm lëkurën nga vaji, i cili quhet një përbërës hidratues. Thuhet se do të jetë faktori më i madh për tharjen lëkurës Kam dëgjuar që shumë njerëz kanë një kompleks në poret e hundës. Thuhet se sebum grumbullohet edhe në fytyrë, dhe ju mund të dëshironi ta gërmoni atë me majën e thonjve nëse keni kohë, por kjo do të dëmtojë epidermën e lëkurës tuaj dhe do të çojë në shurdhim. Shumë aktore dhe praktikuese të fytyrës mund të jenë të interesuar të shohin “Kozmetologjinë pa larë fytyrën” që prezantohet në librat e përgatitjes. Lëkura e thatë është një gjendje në të cilën uji që është burimi i freskisë së lëkurës është avulluar. Lëkura që ka humbur ujin e saj të çmuar ndizet nga bakteret dhe bëhet ashpër. Kur kujdeseni për lëkurë të ndjeshme ose të thatë, duket se duhet të kihet parasysh “përforcimi i funksionit pengesë të lëkurës për ta bërë atë të fortë”. Rregulli është që së pari të kujdeseni për funksionin e pengesës. Ka mjaft raste kur praktikimi për lëkurë të bukur ishte në të vërtetë kundërproduktive. Në çdo rast, arritja e lëkurës së bukur fillon me njohjen e bazave. Mos u shqetësoni nëse shqetësoheni për njollat, duke thënë: “Unë kam qenë e ekspozuar ndaj rrezeve të diellit!” Sidoqoftë, është një kërkesë absolute për të kryer kujdesin e lëkurës në një mënyrë të duhur. Por para së gjithash, hidratimi është kryesorja. Duke kryer kujdesin e lëkurës, ju mund të parandaloni probleme të ndryshme në lëkurën tuaj, dhe mund ta bëni lëkurën tuaj të pastër dhe të lehtë për tu bërë. Si një zakon, është e rëndësishme të “hani ushqime që janë efektive për zbardhjen”. Në faqen tonë të internetit, ne po paraqesim “Çfarë lloj ushqimi ka një efekt zbardhues?” Numri i grave që vuajnë nga lëkura e ndjeshme është i konsiderueshëm, dhe sipas rezultateve të një sondazhi të kryer nga një kompani e sondazhit të pyetësorit mbi gratë në 20 dhe 40, më shumë se 40% e njerëzve japonezë thanë: lëkurë e ndjeshme. ” Lëkura e ndjeshme i referohet lëkurës në të cilën funksioni pengesë i lëkurës është dobësuar jashtëzakonisht shumë. Mund të thuhet se karakterizohet nga shfaqja e simptomave të tilla si kruarje ose skuqje, si dhe thatësi. Ju lutemi të keni kujdes se “kozmetika zbardhuese nuk përdoret vetëm kur gjenden njolla!” Me kujdesin e përditshëm, bllokoni aktivitetin e melaninës dhe mbajeni lëkurën tuaj njolla dhe pikante.

コメント

タイトルとURLをコピーしました