Çdo ditë …

Nëse i shitet publikut të gjerë me emrin “Sapun Trupi” në dyqanet e nevojave ditore, detergjentet e produktit do të jenë aq të mira sa të marrin. Pra, ajo për të cilën duhet të jeni të vetëdijshëm është se është thelbësore të keni diçka që nuk e rëndon lëkurën tuaj. Nëse funksioni i barrierës nuk ushtrohet, acarimi nga bota e poshtme bëhet shkaku kryesor, dhe lëkura bëhet e ashpër, dhe për të mbrojtur lëkurën nga acarimi, sebum gjenerohet më shumë se zakonisht, dhe duket se shumë njerëz bëhen i yndyrshëm Edhe ata që gjithmonë mbajnë në mendje, “nuk e kisha në kokë”, siç mund ta kuptoni nga fakti se “më erdhi një djegie nga dielli, por nuk u kujdesa për të dhe e lashë pas dore, u kthye në një njollë! “Kjo do të thotë se ka diçka si”! “. Lëkura e ndjeshme është një gjendje në të cilën funksioni pengesë që ekzistonte fillimisht në lëkurë është dëmtuar dhe normalisht nuk mund të kryejë rolin e saj, dhe ekziston një mundësi e madhe që të ndodhin probleme të ndryshme të lëkurës. Nëse është një sapun trupi që përdoret sigurisht, do të doja të përdorja një që nuk ndikon negativisht në lëkurë. Sidoqoftë, disa sapunë trupi kanë një efekt negativ në lëkurë. Kujdesi tradicional i lëkurës nuk ka treguar asnjë interes për sistemin e trupit që krijon një lëkurë të bukur. Për shembull, është njësoj si të furnizosh vetëm pleh pa gërmuar fushat. Shumica e njerëzve mendojnë se “për lëkurën e thatë, është e rëndësishme të hidratoni, kështu që pa marrë parasysh se çfarë, locioni është më i miri!”, Por në parim, locioni ruhet ashtu siç është. Nuk është kështu. Thuhet se puçrrat shkaktohen nga ekuilibri i parregullt hormonal, por ato gjithashtu ndodhin në situata të tilla si koha e parregullt e gjumit, stresi i shpeshtë dhe zakonet e çrregullta të ngrënies. Somethingshtë diçka për të bërë. Paketat e poreve në formë çarçafi dikur depërtonin në botë, por unë ende i mbaj mend ato. Kur shkova në një turne, u tregova miqve të mi prizat e keratinës që nxora nga poret dhe bëra bujë si budalla. Edhe nëse praktikoni kujdesin e lëkurës rregullisht, nuk do të liroheni nga problemet tuaja të lëkurës. A është i kufizuar tek unë një problem i tillë? Në përgjithësi, gratë po pyesin se çfarë po u shkakton dhimbje koke. Kur lëkura thahet dhe uji në shtresën e epidermës humbet gjithashtu, duket se keratin është e vështirë të hiqet dhe bëhet më e trashë. Në një gjendje të tillë, edhe nëse bëni më të mirën tuaj për t’u kujdesur për lëkurën tuaj, është e vështirë që përbërësit që janë të mirë për lëkurën tuaj të arrijnë pjesën e brendshme të lëkurës tuaj dhe nuk mund të prisni shumë efekt. Thuhet se kur lëkura bëhet e lagur dhe poret thahen, thuhet se është një faktor që shkakton telashe në poret, kështu që do të duhet më shumë kujdes në vjeshtë dhe dimër .. A nuk mendoni për frymëmarrje çdo ditë? Ju mund të pyesni veten: “Si ndikon frymëmarrja në lëkurën e bukur!?”, Por ne e dimë që lëkura e bukur dhe frymëmarrja kanë lidhje të ndara. Edhe për produktet kozmetike që janë kudo, nëse keni lëkurë të ndjeshme që ka ndjesi shpimi gjilpërash, kujdesi për lëkurën që nuk është shumë irritues është i domosdoshëm. Kujdesi që ne zakonisht kryejmë duhet të ndryshohet në kujdes më pak të rëndë. Lëkura e ndjeshme ka një efekt negativ për shkak të mungesës së sebumit ose lagështisë në lëkurë gjatë gjithë vitit, dhe funksioni i barrierës që mbron lëkurën është dobësuar për një kohë të gjatë, duke shkaktuar probleme të lëkurës. Ka më shumë të ngjarë të ndodhë.

コメント

タイトルとURLをコピーしました