Çfarë është kujdesi për lëkurën deri më tani …

Nëse është një produkt që shfaqet nën emrin “sapun trupi” në barnatore, etj, pastrimi do të jetë në rregull. Pra, ajo për të cilën duhet të jeni të vetëdijshëm është se duhet të zgjidhni një hipoalergjik. Për fat të keq, prania e rrudhave rreth syve do të rrisë moshën e sipërfaqes së jashtme, kështu që rrudhat janë të shqetësuara dhe është e pakëndshme të shfaqësh emocione në fytyrë, e cila është një rrudhë që rrethon sytë për gratë. Mund të thuhet se është një armik i madh. Kur lëkura është në telashe, është absolutisht e nevojshme të përmirësohet fuqia natyrore shëruese pa prekur lëkurën në mënyrë që të zbukurohet lëkura. Kruajtja rritet për shkak të thatësisë, dhe lëkura bëhet e tmerrshme, gjë që ju bën të sëmureni, apo jo? Në një rast të tillë, jo vetëm që ndryshoni produktin e kujdesit të lëkurës në një me efekt hidratues, por gjithashtu zëvendësoni sapunin e trupit. Pjesa më e madhe e sapunit të trupit përbëhet nga uji, por meqenëse është një lëng, dëgjoj se është një vend i mirë për të përfshirë përbërës të ndryshëm që luajnë role të ndryshme si dhe efekte hidratuese. Për të qenë i qartë, në 3-4 vitet e fundit, poret e mia janë bërë më të dukshme, dhe unë mendoj se lëkura ime nuk është më e ngushtë. Unë mendoj se kjo është arsyeja pse gunga e zeza në poret bëhen të dukshme. Për lëkurën e ndjeshme, rezistenca që ka lëkura fillimisht është zvogëluar dhe nuk është e mundur të luhet ai rol në mënyrë efikase, kështu që shpesh çon në një numër problemesh të lëkurës. Sapuni për larjen e fytyrës që përdoret për t’u zgjuar nuk largon plotësisht përbërjen dhe papastërtitë si kur ktheheni në shtëpi, kështu që nuk duhet të jetë irritues për lëkurën tuaj dhe fuqia e tij pastruese nuk është pak e fortë. Ju duhet të zgjidhni. Shkaku i puçrrave është se sebumi futet në poret, dhe bakteret e puçrrave shumohen në mënyrë të përsëritur duke marrë sebum, duke bërë që puçrrat të inflamohen dhe të bëhen gjithnjë e më të paprekshme. Njerëzit që hanë edhe nëse kanë dhimbje, ose që u pëlqen të hanë nga natyra, mund t’i afrohen më shumë arritjes së lëkurës së bukur vetëm duke qenë të vetëdijshëm për të zvogëluar sasinë e ushqimit që hanë. “Shumë japonezë pëlqejnë të bëjnë një banjë dhe ka shumë njerëz që bëjnë një banjë shumë ose lajnë shumë vaj nga lëkura e tyre, duke rezultuar në lëkurë të thatë.” Kam dëgjuar që ka. Deri më tani, kujdesi për lëkurën nuk është përqendruar në sistemin e trupit që krijon një lëkurë të bukur. Me fjalë të tjera, është saktësisht e njëjtë sikur të vazhdosh të furnizosh vetëm pleh pa kultivuar fushat. Nëse lëkura juaj bëhet e lagur dhe poret tuaja thahen, mund të shkaktojë probleme me poret, prandaj kërkohet kujdes i kujdesshëm kur është akoma i ftohtë. Në kujdesin e lëkurës, ndiej që hidratimi është gjëja më e rëndësishme. Në varësi të mënyrës se si e përdorni locionin për ta lagur, jo vetëm gjendja e lëkurës tuaj por edhe ndjesia e përbërjes do të ndryshojë shumë, prandaj mendoj se duhet të merrni iniciativën në përdorimin e locionit. Freckles ka më shumë të ngjarë të shfaqet tek njerëzit me lëkurë që është natyrshëm i prirur për njolla, kështu që më thanë që edhe nëse mendoj se kozmetika zbardhuese më ka ndihmuar të shërohem, unë shpesh marr përsëri dhjamë.

コメント

タイトルとURLをコピーしました