Freckles …

Shumë njerëz shpenzojnë para dhe kohë në kujdesin e lëkurës për të qenë të pastër dhe të bardhë, por fatkeqësisht shumë pak njerëz punojnë me njohuri të besueshme. .. Ka mjaft gra që vuajnë nga lëkura e ndjeshme, dhe sipas një sondazhi të kryer nga një kompani e pyetësorëve për gratë në 20 dhe 40, më shumë se 40% e njerëzve japonezë thanë, “Unë jam e ndjeshme. Ju mund ta shihni se ndihet si “lëkurë”. Dëgjoj që sapunët e zakonshëm të trupit kanë detergjencë të fortë, kështu që marrin shumë dhjamë, gjë që mund të çojë në lëkurë të thatë ose lëkurë të ashpër, dhe anasjelltas, sekretim të tepërt të yndyrës. Ka njerëz përreth meje që thonë: “Unë po blej produkte kozmetikë që ndihmojnë në zbardhjen”, që synojnë zbardhjen, por nëse lëkura nuk është e gatshme për pranim, është 99% e pakuptimtë. ?? Unë mendoj se shumë modele dhe praktikues të fytyrës intrigohen duke kontrolluar “Kozmetologjinë pa larë fytyrën” të postuar në faqen e tyre të internetit. Duket se ka kozmetikë të ndryshëm që mund të pritet t’i bëjë poret të padukshme, por shpesh është e pamundur të identifikosh shkakun e ngushtësisë së dobët të poreve, dhe është thelbësore t’i kushtohet vëmendje jetës së përgjithshme të përditshme të tilla si ngrënia dhe gjumi. .. Mund të jetë paksa shqetësuese të shkoni në një klinikë specialiste për shkak të lëkurës së ashpër, por nëse e keni provuar dhe lëkura e ashpër nuk zhduket, ju lutemi shkoni te dermatologu menjëherë. Kur i pyes gratë se çfarë duan për lëkurën e tyre, dëgjoj se përgjigjja më e zakonshme është “Dua të kem lëkurë të bukur!”. Për një grua me lëkurë të pastër, vetëm kjo do të rrisë pëlqimin e saj dhe duhet të duket bukur. Për të parandaluar shfaqjen dhe intensifikimin e akneve në adoleshencë, është thelbësore të rishikohet mënyra e jetës çdo ditë. Gdhendeni atë në gjoks sa më shumë që të jetë e mundur për të parandaluar aknet e adoleshentëve. Ju mund të thoni se jeni të zënë me punë 365 ditë në vit dhe nuk mund të flini mjaftueshëm. Thënë kjo, nëse doni zbardhje, është e rëndësishme të bëni një gjumë të mirë. Fatkeqësisht, rrudhat në ballë shpesh thuhet se janë rrudha që nuk mund të kapërcehen lehtë, por nuk do të thotë se nuk ka ndonjë metodë të kujdesit për rrallimin. Beenshtë theksuar se melanina ruhet në lëkurë për një periudhë të gjatë kohore, dhe nëse doni të heqni qafe njollat, e njëjta periudhë që u desh për të hequr njollat ​​është e domosdoshme. Edhe nëse i jepni shumë kujdes lëkurës, nuk mund të prisni një përmirësim dramatik të lëkurës së ashpër, kështu që patjetër duhet të rivlerësoni gjendjen përpara se të zbatoni masa kundër lëkurës së ashpër. Freckles ka më shumë të ngjarë të shfaqet tek njerëzit me lëkurë që është natyrshëm i prirur për njolla, kështu që edhe nëse duket se janë shëruar duke përdorur kozmetikë zbardhuese, mund të thuhet se njollat ​​do të shfaqen pas një kohe. Kur lëkura ekspozohet ndaj rrezeve ultraviolet, prodhimi i melaninës nuk shtypet pas kësaj dhe lind melanina pa perde, e cila është shkaku i njollave.

コメント

タイトルとURLをコピーしました