Ishte shumë kohë më parë …

Thuhet se shumë njerëz errësohen nga poret në hundë. Thuhet se sebum ka më shumë të ngjarë të grumbullohet në fytyrë se kudo tjetër, dhe duket se do të dëshironi ta gërvishtni atë me majën e thonjve tuaj, por kjo do të çojë në dëmtim të epidermës dhe do të jetë shkaku kryesor i shurdhim Nëse dëshironi të mbani funksionin e barrierës për të parandaluar lëkurën e ashpër, është thelbësore të merrni masa “hidratuese” duke përdorur shumë locion që përmban qeramide, i cili është përgjegjës për ruajtjen e lagështisë në çdo cep të kornitës së shtresës. Isshtë një kusht. Shumë kohë më parë, paketat e poreve në formë fletë ishin dikur të njohura, ju kujtohet? Herë pas here, të gjithë tregonin spinat e keratinës të nxjerra nga poret dhe bënin shumë zhurmë. Kur i pyes gratë se çfarë duan për lëkurën e tyre, dëgjoj se shumica e tyre thonë: “Unë dua të kem lëkurë të bukur!” Unë mund t’ju siguroj se një grua me lëkurë të bukur do të ketë një pëlqim më të mirë dhe do të duket tërheqëse. Unë e kuptova vendosmërisht se hidratimi është thelbësor për kujdesin e lëkurës. Në varësi të mënyrës se si e përdorni locionin dhe si e mbani të lagur, jo vetëm gjendja e lëkurës por edhe pasta e make-up do të jetë e ndryshme, prandaj ju lutemi përdorni locionin pozitivisht. Nëse ecni vazhdimisht për të zbutur rrjedhën e gjakut, metabolizmi juaj do të bëhet i rregullt dhe mund të jeni në gjendje të merrni zbardhje më transparente. Kur shihen rrudhat rreth syve, mosha e dukjes me siguri do të rritet, kështu që rrudhat janë një armik i madh për gratë, siç është hezitimi për të treguar emocione për shkak të rrudhave. Thuhet se. Të rrethuar nga një pasuri e produkteve kozmetike dhe informacione që lidhen me bukurinë, njerëzit po punojnë me dëshpërim për kujdesin e lëkurës gjatë gjithë vitit. Sidoqoftë, nëse metoda është e gabuar, ju do të vuani nga lëkura e thatë. Disa njerëz mund të preferojnë një banjë të nxehtë, por uji jo normalisht i nxehtë nuk ka asnjë lidhje me lëkurën, sepse heq shpejt vajin, i cili quhet përbërës hidratues i lëkurës., Thuhet se është shkaku vendimtar i tharjes së lëkurës. Nëse keni një lëkurë të ndjeshme që ndihet e pakëndshme edhe kur përdorni kozmetikë standarde, kërkohet kujdesi për lëkurën që nuk e rëndon lëkurën tuaj. Ne ju rekomandojmë që të ndryshoni kujdesin që kryeni normalisht në një që nuk është shumë stimulues. Disa njerëz thonë: “Gjatë dimrit, lëkura ime thahet dhe më kruhen dhe shqetësohem”. Sidoqoftë, duke parë trendet e kohës, duket se numri i njerëzve që gjithmonë kanë probleme me lëkurën e thatë po rritet. Kur lëkura thahet dhe epiderma humbet ujë, keratina nuk zbret dhe bëhet më e trashë. Në një gjendje të tillë, edhe nëse bëni më të mirën tuaj në kujdesin e lëkurës, është e pamundur që përbërësit e dobishëm të depërtojnë në lëkurë, kështu që mund të thuhet se nuk mund të pritet asnjë efekt. Nëse vazhdimisht keni probleme me lëkurën e thatë, duhet të përdorni një sapun trupi që përmban shumë përbërës hidratues. Për lëkurën, hidratimi është thelbësor që të keni kujdes kur zgjidhni një sapun trupi. Mund të thuhet se gjëja e rëndësishme në kujdesin e lëkurës së ndjeshme ose lëkurës së thatë është “forcimi i funksionit barrierë të lëkurës dhe rindërtimi i saj”. Mund të thuhet se rregulli është që së pari të ekzekutohet lejimi për funksionin e pengesës. Nëse dëshironi të bllokoni njollat, merrni “Vitamina A”, e cila promovon metabolizmin e lëkurës dhe rikthen njollat ​​dhe “Vitamina C”, e cila shtyp depozitimin e melaninës dhe pritet të ketë efektin e hedhjes së njollave. Dua të mbaj parasysh.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました