“Jam djegur nga dielli …

Lëkura e ndjeshme është një gjendje në të cilën rezistenca e natyrshme në lëkurë zvogëlohet dhe ajo nuk mund të shërbejë rolin e saj në mënyrë të dobishme, dhe duket se është e përfshirë në probleme të ndryshme të lëkurës. Kur arrij një moshë të caktuar, gunga në poret e pjesëve të ndryshme bëhen shumë shqetësuese, por u deshën shumë vite për të hyrë në një gjendje me gunga. Mund të thuhet se rregullimi i metabolizmit nënkupton rritjen e aftësisë së të gjithë trupit. Ta themi thjesht, kjo do të thotë të ndërtosh një trup të gjallë. Natyrisht, “shëndeti” dhe “lëkura e bukur” nuk duhet të merren parasysh veçmas. Disa njerëz mund të preferojnë një banjë të nxehtë, por uji shumë i nxehtë është irritues për lëkurën dhe privon shpejt lëkurën nga ajo që quhet përbërësi hidratues., Besohet të jetë një shkak serioz i tharjes së lëkurës. Nëse rrudhat shihen rreth syve, kjo pothuajse gjithmonë do të rrisë moshën e paraqitjes, kështu që rrudhat janë të shqetësuara dhe është e frikshme të ngrisni fytyrën siç duhet. Mund t’ju siguroj që rrudhat rreth jush janë një armik i madh. Për të gjitha gratë që shqetësohen se duan të kapërcejnë lëkurën e tyre të errët. Ju nuk mund ta bëni lehtë lëkurën tuaj të bardhë. A nuk është më praktike se kaq, “zakoni i synimit të zbardhjes” që njerëzit që janë shndërruar nga errësira në të ndershme në të vërtetë kanë vazhduar të bëjnë? Shumica e njerëzve thonë, “Hidratimi është një parakusht për lëkurën e thatë, kështu që locioni është më efektivi!”, Por çuditërisht, locioni është Uji nuk mbahet drejtpërdrejt. Njerëzit që hanë shumë në të njëjtën kohë, ose që fillimisht u pëlqen të hanë gjëra të ndryshme, mund t’i afrohen lëkurës së bukur vetëm duke i kushtuar vëmendje uljes së sasisë së ushqimit që ata hanë në baza ditore. Kur uji avullon nga shtresa e epidermës për shkak të lëkurës së thatë, keratin ka më pak të ngjarë të dalë se zakonisht, dhe duket se bëhet më i trashë. Në një situatë të tillë, edhe nëse kaloni kohë në kujdesin e lëkurës, është e vështirë që përbërësit e rëndësishëm të arrijnë pjesën e brendshme të lëkurës dhe është më mirë të mendoni se është joefektive. Nëse dëshironi të shëroni lëkurën e ashpër, është thelbësore të bëni një jetë të përhershme dhe universale. Në veçanti, rekomandohet të riparoni lëkurën e ashpër nga brenda trupit dhe ta bëni lëkurën të bukur duke përmirësuar zakonet e të ngrënit. Lëkura e thatë është një gjendje në të cilën uji, i cili është burimi i shkëlqimit të lëkurës, është zhdukur. Lëkura që është privuar nga uji i rëndësishëm shkakton inflamacion për shkak të baktereve dhe të ngjashme, duke rezultuar në lëkurë të thatë të ashpër. Janë të panumërta gratë që janë në nevojë për shkak të lëkurës së tyre të ndjeshme dhe kur një kompani anketoi gratë në të 20-at dhe 40-tat e tyre, mbi 40% e Japonezëve thanë se ishin “të ndjeshme ndaj vetvetes”. Ju mund të shihni se ndihet si “lëkurë”. ” Edhe ata që janë gjithmonë të kujdesshëm, si rasti i “Jam djegur nga dielli, por nëse nuk do të ndërmarrja ndonjë veprim dhe nuk do ta konsideroja problem, do të kisha një njollë!”, Unë bëra një gabim. Ndodh që Ndodh. Thuhet se kujdesi për lëkurën funksionon vetëm në epidermë, e cila është një pjesë e lëkurës, dhe shtresa e kornemës që e përbën atë, por shtresa e kornesë, e cila luan një rol të rëndësishëm, gjithashtu lejon kalimin e oksigjenit. Duket se shtresa është mjaft e fortë për të bllokuar. Shumë kohë më parë, paketat e poreve në formë fletë mbizotëronin botën, por unë ende i mbaj mend ato. Në një udhëtim vetëm për gratë, të gjithë treguam spinat e keratinës që ishin bllokuar në poret dhe bënin zhurmë deri natën vonë.

コメント

タイトルとURLをコピーしました