“Kam marrë një djegie nga dielli …

Edhe nëse jeni të vetëdijshëm për kujdesin e lëkurës çdo ditë, nuk ka gjasa që problemet tuaja të lëkurës të zhduken. A ka dikush probleme të tilla? Shumë gra duan të dinë me çfarë po luftojnë. Kur keni probleme me lëkurën tuaj, është e domosdoshme të përmirësoni fuqinë natyrore shëruese që keni që nga fillimi pa vendosur asgjë në lëkurën tuaj në mënyrë që ta bëni lëkurën tuaj të bukur. Shumë aktore dhe specialistë të fytyrës mund të jenë të interesuar të shikojnë “Kozmetologjinë pa larë fytyrën” që është botuar në revista të specializuara. Normalisht, kur bëhet fjalë për produkte për shitje nën emrin “sapun trupi”, nuk keni pse të shqetësoheni për pastrimin e energjisë. Duhet të theksohet se është e rëndësishme të merrni diçka që nuk është shumë irrituese. Në përgjithësi, njollat ​​ngrihen deri në sipërfaqen e lëkurës nga veprimi i qarkullimit dhe zhduken shpejt, por kur bëhet një sasi e madhe e pigmentit melaninës, ajo qëndron në lëkurë dhe shndërrohet në njolla. Kjo është arsyeja pse. Nëse kruhet, ju mund të përtypni lëkurën tuaj pa e ditur, edhe nëse jeni shtrirë. Veryshtë shumë e rëndësishme që njerëzit me lëkurë të thatë t’i presin thonjtë në mënyrë që të mos dëmtojnë pa dashje lëkurën e tyre. Në mënyrë që të përmirësoni lëkurën e ashpër, është e rëndësishme të jetoni gjithmonë jetën e duhur. Në veçanti, duke rikonfirmuar zakonet tuaja të ngrënies, ka më shumë kuptim të normalizoni lëkurën e ashpër nga brenda trupit tuaj dhe të krijoni një lëkurë të bukur. Kur lëkura dëmtohet nga rrezet UV, prodhimi i melaninës nuk ndalet dhe prodhimi i melaninës vazhdon në mënyrë të qëndrueshme, gjë që shkakton njolla. Nëse dëshironi të forconi funksionin e barrierës për të parandaluar lëkurën e ashpër, është e nevojshme të “lagni” duke përdorur një locion që përmban ceramide, i cili ruan ujin në të gjithë shtresën e kornemës. Edhe ata që janë gjithmonë të kujdesshëm, siç është rasti i “Unë u dogj në diell, por nëse kalova atje pa u kujdesur për të, më doli një njollë!” Ka një gjë. Nëse lëkura juaj është e thatë dhe koka juaj është e mbushur çdo ditë, zgjidhni një sapun trupi që është i pasur me përbërës hidratues. Për lëkurën, hidratimi është thelbësor për t’i kushtuar vëmendje mënyrës se si të zgjidhni sapunin e trupit. A keni thënë ndonjëherë: “Unë jam i shqetësuar sepse lëkura ime është gjithmonë e thatë këto ditë”. Nëse e lini pa mbikëqyrje, “Ju keni një lëkurë të thatë të zakonshme!?”, Rrezikoni të futeni në një gjendje të keqe dhe të keni një përvojë të frikshme. Nëse lini rrudhat në sy, ato do të përkeqësohen dhe do të gdhenden pa u ndalur, kështu që nëse nuk ndërmerrni ndonjë veprim menjëherë pasi ta zbuloni, ekziston rreziku që ato të jenë serioze .. Sa i përket lëkurës së thatë, është e lehtë të shkaktohet dëmtim për shkak të funksionit të dobësuar të barrierës, gjë që e bën lëkurën më pak elastike dhe më të prirur për rrudha. Nëse ushtroni vazhdimisht për të zbutur rrjedhën e gjakut, mund të jeni në gjendje të nxisni metabolizmin dhe ta bëni zbardhjen e lëkurës tuaj më transparente.

コメント

タイトルとURLをコピーしました