Kruarja përkeqësohet për shkak të thatësisë …

Lëkura e ndjeshme shkaktohet nga fakti që lagështia dhe sebumi i lëkurës janë të mangëta dhe të thata gjatë gjithë kohës, dhe funksioni i barrierës që mbron lëkurën zvogëlohet për një periudhë të gjatë kohore.Për këtë arsye ka më shumë të ngjarë që të shfaqen telashe. Kur bëhet fjalë për kujdesin e lëkurës, mësova se hidratimi është gjëja më e rëndësishme. Në varësi të mënyrës se si e përdorni locionin dhe si e mbani të lagur, jo vetëm gjendja e lëkurës por edhe pasta e make-up do të jetë çuditërisht e ndryshme, prandaj është më mirë të përdorni locionin pozitivisht. Nëse keni lëkurë të ndjeshme për shkak të alergjive, është e rëndësishme ta tregoni atë tek mjeku juaj, por nëse keni lëkurë të ndjeshme për shkak të stilit të jetës tuaj, mund ta ndryshoni atë dhe lëkura juaj e ndjeshme do të shërohet. Kruajtja bëhet e rëndë për shkak të thatësisë, dhe lëkura bëhet e ashpër, apo jo? Në një rast të tillë, rekomandohet të zëvendësoni produktin për kujdesin e lëkurës me një që ka një efekt të madh hidratues dhe gjithashtu të zëvendësoni sapunin e trupit. Nëse dëshironi të shëroni lëkurën e ashpër, është e rëndësishme të bëni një jetë të arsyeshme çdo ditë. Mbi të gjitha, rekomandohet të përmirësoni lëkurën e ashpër nga brenda të gjithë trupit dhe ta bëni lëkurën të bukur duke rishikuar zakonet e të ngrënit. Jo vetëm muskujt e fytyrës, por edhe muskujt që lidhen nga qafa dhe shpatullat në fytyrë, kështu që kur ajo “plaket”, bëhet e vështirë të mbash lëkurën dhe shfaqen rrudhat. Thuhet se ka mjaft gra që vuajnë nga lëkura e ndjeshme, dhe kur kontrollojmë sondazhin e kryer nga një kompani kërkimore duke marrë në mënyrë të rastësishme gratë në 20 dhe 40, 40% e Japonezëve Duket se mbi- njerëzit e lartë mendojnë se ata kanë lëkurë të ndjeshme për disa kohë. Shtë e rëndësishme që të “hani ushqime që janë efektive për zbardhjen” çdo ditë. Kjo faqe paraqet “Çfarë lloj ushqimi ndikon në zbardhjen?” Nëse lëkura juaj është e thatë dhe e depresionuar gjatë gjithë vitit, duhet të zgjidhni një sapun trupi që është plot me përbërës hidratues. Nëse lëkura është e rëndësishme, është e rëndësishme që hidratimi të mos turbullohet nga përzgjedhja e sapunit të trupit. Kur lëkura thahet dhe epiderma humbet ujë, keratina nuk zbret dhe bëhet më e trashë. Në një gjendje të tillë të lëkurës, pa marrë parasysh sa i kushtoheni kujdesit të lëkurës, përbërësit e dobishëm nuk do të depërtojnë në lëkurë dhe efekti nuk pritet. Kur i pyeta gratë se çfarë dëshironin më shumë për lëkurën e tyre, ata thanë që shumica ishte “Unë dua të kem lëkurë të bukur!”. Nuk ka dyshim se një grua me lëkurë me shkëlqim do të ketë një pëlqim më të mirë dhe do të duket bukuroshe. Sa i përket sapunit për larjen e fytyrës që përdorni pasi të zgjoheni në mëngjes, nuk mund të hiqni përbërjen ose njollat ​​ndryshe nga sa vini në shtëpi, kështu që nuk është ide e mirë të përdorni një produkt që është i butë për lëkurën tuaj dhe ka një fuqi e dobët pastruese nëse është e mundur. A është kjo? Rrudhat në ballë, mjerisht, mendohet të jenë rrudha që nuk mund të hiqen lehtë pasi të formohen, por metoda për rrallimin e tyre nuk është asgjë. Nëse ushtroni rregullisht për të përmirësuar qarkullimin e gjakut, mund të jeni në gjendje të promovoni metabolizmin dhe të merrni zbardhje më të përsosur. Për lëkurën e ndjeshme, funksioni barrierë që lëkura ka lindur bëhet jonormal dhe nuk funksionon në mënyrë efikase, kështu që ekziston rreziku i kalimit në probleme të ndryshme të lëkurës.

コメント

タイトルとURLをコピーしました