Kruarje …

Normalisht, nëse është një produkt për shitje nën emrin e “sapunit të trupit”, pastrimi nuk është problem. Prandaj, duhet të theksohet se duhet të blini një hipoalergjik. “Janë mjaft njerëz japonezë që duan të rifreskohen në banjë, të bëjnë një rrëmujë larjeje, ose të lajnë shumë lëkurën e tyre dhe të marrin lëkurë të thatë.” Ju gjithashtu mund të shihni mësuesin. Nëse nuk mund të toleroni praninë e sebumit në lëkurën tuaj, edhe nëse fërkoni lëkurën tuaj me retë e errëta, kjo do të shkaktojë puçrra. Ju lutemi bëjeni me kujdes që të mos dëmtoni lëkurën tuaj sa më shumë që të jetë e mundur. Kur qarkullimi i gjakut bëhet jonormal, nuk është e mundur të dërgoni lëndë ushqyese të mjaftueshme në qelizat pore, metabolizmi është gjithashtu i dëmtuar dhe poret përfundimisht shkaktojnë telashe. Ndoshta edhe ju jeni duke punuar vazhdimisht shumë në kujdesin e lëkurës, të rrethuar nga një larmi e gjerë e produkteve kozmetike dhe të lidhura me bukurinë. Sidoqoftë, nëse procedura është teorikisht e gabuar, ekziston një probabilitet i lartë që të keni lëkurë të thatë. Sapuni për larjen e fytyrës i përdorur në mëngjes nuk lan përbërjen ose papastërtitë si pas kthimit në shtëpi, kështu që duhet të zgjidhni një të dobët nëse është i butë në lëkurën tuaj dhe ka fuqi pastruese. Në shumicën e rasteve, njollat ​​do të ngrihen në sipërfaqen e lëkurës për shkak të qarkullimit dhe do të dalin në të ardhmen, por kur pigmenti melaninës të zhvillohet jo normalisht, ai do të qëndrojë në lëkurë dhe do të shndërrohet në njolla. Nëse bëni një gabim në zgjedhjen e sapunit të trupit, ekziston rreziku që edhe përbërësit hidratues të kërkuar për lëkurën të hiqen në realitet. Për të parandaluar që kjo të ndodhë, ne do t’ju tregojmë se si të identifikoni sapunin e trupit për lëkurën e thatë. Kur arrij një moshë të caktuar, gunga në poret e pjesëve të ndryshme janë vërtet të bezdisshme, por u deshën shumë vite që të bëheshin gunga. Dihet që kur lëkura thahet dhe uji avullohet nga shtresa e epidermës, keratin bëhet e vështirë për tu hequr dhe bëhet më e trashë. Nëse keni një gjendje të tillë të lëkurës, edhe nëse bëni më të mirën tuaj në kujdesin e lëkurës, është e pamundur që përbërësit ushqyes të depërtojnë në lëkurë, prandaj është më mirë të mendoni se nuk ka efekt. Duke zbatuar kujdesin e lëkurës, ju mund të parandaloni shumë probleme me lëkurën tuaj dhe do të jeni në gjendje të bëni vetë lëkurën tuaj të pastër për përbërjen. Nëse vërtet dëshironi të përmirësoni lëkurën e thatë, është më efektive të tërhiqeni nga përbërja dhe të bëni kujdes hidratues të lëkurës çdo 3 deri në 4 orë. Por a nuk është me të vërtetë e vështirë? Kruajtje dhe shpesh kruarje e paditur e lëkurës me thonjtë tuaj, madje edhe para gjumit. Njerëzit me lëkurë të thatë duhet të priten thonjtë për të shmangur dëmtimin e pavëmendshëm të lëkurës së tyre. Thuhet se rrudhat në ballë nuk mund të hiqen pasi të formohen, por kur bëhet fjalë për hollimin e rrudhave, ato nuk janë “zero!”. Palosjet dhe rrudhat nasolabiale janë më të vjetra. Mund të thuhet se “pavarësisht nëse duket apo jo mbi moshën aktuale” përcaktohet nga prania ose mungesa e kësaj rrudhe nasolabiale dhe rrudhave.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました