Kur pyes një grua se çfarë dëshiron më shumë për lëkurën e saj …

Shumica e njerëzve thonë: “Unë vazhdoj të përdor produkte kozmetikë për të cilët thuhet se janë efektive për zbardhjen”, sepse dua zbardhje, por nëse lëkura nuk pranohet mirë, nuk është e pakuptimtë 99%. A është? Në përgjithësi, nëse artikulli shfaqet nën emrin “Sapun Trupi”, në përgjithësi mund të jeni të sigurt se ka pastrues. Përkundrazi, është e rëndësishme të theksohet se është e rëndësishme të merrni diçka që nuk ka efekt negativ në lëkurën tuaj. Kur bëhet e thatë, zona përreth poreve ngurtësohet dhe bëhet e vështirë për ta mbajtur të mbyllur. Prandaj, poret janë të mbushura me substanca të panevojshme të tilla si mbetjet e përbërjes, mikrobe dhe papastërti. Sa i përket rrudhave në cepat e jashtëm të syve, nëse i lini vetëm, ato do të përkeqësohen dhe do të gdhenden, kështu që nëse nuk merrni masa të menjëhershme kur ta vini re, mund të jetë e tmerrshme. A nuk ka diçka si “Unë kam qenë vazhdimisht i thatë për një kohë dhe nuk mund të mos shqetësohem për këtë”. Nëse e lini ashtu siç është, “Ju keni lëkurë të zakonshme të thatë!?”, Do të jetë më keq dhe do të keni një përvojë që nuk e keni imagjinuar kurrë. Shtë më mirë të mos mendosh se përpjekja e një personi që nuk ka asnjë lidhje ose lidhje për ta bërë lëkurën të bukur është e zbatueshme edhe për vetë personin. Shtë e rëndësishme të provoni gjëra të ndryshme, duke qenë të përgatitur për faktin se do të duhen kohë dhe para. Meqenëse është një sapun trupi që unë e përdor çdo herë, është parakusht për të përdorur diçka që ka afinitet për lëkurën. Sidoqoftë, ka shumë sapunë për trupin që mund të dëmtojnë lëkurën. Duket se disa njerëz thonë se puçrrat, të cilat nuk mund të ndaheshin në copa gjatë pubertetit, dolën rreth fundit të pubertetit. Ka shkaqe si në lepuj ashtu edhe në brirë, prandaj le t’i përcaktojmë ato dhe të përvetësojmë metodën e duhur të trajtimit. Mos përcaktimi i sapunit të trupit mund të fshijë edhe përbërësit hidratues të nevojshëm normalisht për lëkurën. Prandaj, ne do të paraqesim një metodë të zgjedhjes së sapunit të trupit që është e dobishme për lëkurën e thatë. Lëkura e ndjeshme është një gjendje në të cilën toleranca natyrore e lëkurës bëhet anormale dhe ajo nuk mund të funksionojë në mënyrë efikase, dhe ekziston rreziku i vuajtjes nga probleme të ndryshme të lëkurës. Mund të thuash që nuk duhet të kesh kujdes nga frymëmarrja në jetën tënde. Ju mund të pyesni veten, “Si ndikon frymëmarrja në lëkurën e bukur?”, Por lëkura e bukur dhe frymëmarrja kanë shumë të bëjnë me njëra-tjetrën. Për lëkurën e ndjeshme për shkak të konstituimit alergjik, është e rëndësishme të vizitoni një mjek, por nëse është një lëkurë e ndjeshme që thuhet se shkaktohet nga cikli jetësor, është e sigurt të thuhet se nëse e ndryshoni, mund të riparoni edhe lëkurë e ndjeshme. Nëse lëkura juaj është në telashe, mos e prekni dhe përmirësoni rezistencën që keni që nga fillimi. Për ta bërë lëkurën tuaj të bukur, ju patjetër që dëshironi ta respektoni atë. Kur i pyeta gratë se çfarë dëshironin më shumë për lëkurën e tyre, ata më thanë se shumica ishte “Unë dua të kem lëkurë të bukur!”. Nuk është e ekzagjeruar të thuash se një grua me lëkurë të bukur do të ketë një pëlqim më të lartë dhe do të duket simpatike. Nëse lëkura e ashpër lihet e patrajtuar, puçrra dhe të ngjashme ka të ngjarë të zhvillohen dhe është e pamundur ta kuroni atë pa probleme vetëm me një metodë të përgjithshme të kujdesit. Sidomos për lëkurën e thatë, vetëm hidratimi shpesh nuk shërohet.

コメント

タイトルとURLをコピーしました