“Kur të kthehem në shtëpi, unë heq papastërtitë nga përbërja dhe sebumi im …

Shtë e rëndësishme të thuash: “Kur të ktheheni në shtëpi, hiqni papastërtitë nga përbërja dhe sebumi”. Mos harroni, nëse nuk mund ta bëni këtë me kujdes, mund të thoni: “Zbardhja është e vështirë!” Të gjithë janë të ekspozuar ndaj një numri të madh të produkteve kozmetike dhe informacioneve të bukurisë dhe janë entuziastë për kujdesin e lëkurës 365 ditë në vit. Por fatkeqësisht, nëse e bëni gabim, do të keni lëkurë të thatë. Disa njerëz thonë se puçrrat, të cilat nuk u shfaqën kurrë gjatë moshës së shkollës së mesme dhe të mesme në adoleshencë, filluan të shfaqeshin kur ishin gati 30 vjeç. Ekziston padyshim një shkak, prandaj duhet ta sqaroni atë dhe më pas të miratoni trajtimin e duhur. Ndërsa plakemi, shumë njerëz zbulojnë se janë rrudhur pa e kuptuar, të tilla si “U befasova kur e gjeta në një vend të tillë!”. Nuk ka dyshim se kjo është për shkak të faktit se lëkura është rritur me kalimin e viteve. Fakti që një palë e tretë po punon për lëkurë të bukur nuk vlen për të ose për të. Mund të duhen para dhe kohë, por mendoj se është e nevojshme të provohen gjëra të ndryshme. Pas marrjes së një banjë, është e rëndësishme të përdorni në mënyrë efektive kremin ose vajin për të lagur, por shpresoj që të kujdeseni për të parandaluar tharjen e lëkurës duke i kushtuar vëmendje përbërësve dhe përdorimit që përbëjnë sapunin e trupit. Në thelb, rrjedha është që njollat ​​të rriten në sipërfaqen e lëkurës për shkak të funksionit metabolik dhe të zhduken shpejt, por nëse lind shumë pigment melanine, ajo do të qëndrojë në lëkurë dhe do të shndërrohet në njolla. Fillimisht, lëkura ka një efekt të vetë-pastrimit, dhe djersa dhe pluhuri duhet të hiqen lehtësisht duke u larë me ujë të ngrohtë. Ju duhet të zotëroni pastrimin e duhur të fytyrës duke larë vetëm papastërtitë që janë të dëmshme për lëkurën tuaj, ndërsa lini sebumin që luan një rol të rëndësishëm. Lëkura e ndjeshme thuhet se vuan nga një gamë e gjerë e problemeve të lëkurës për shkak të rezistencës së lindur të lëkurës ndaj së cilës nuk mund të kryejë rolin e saj siç duhet. Kur kisha një mik të së njëjtës moshë që kishte lëkurë të pastër dhe të lëmuar, ai më tha: “Çfarë më bën të vuaj nga aknet adoleshente?” “Çfarë lloj kujdesi duhet të bëj për të kuruar aknet adoleshente?” A keni menduar ndonjëherë, ” Mund të bëni atë?” “Për shkak se japonezëve u pëlqen të bëjnë një banjë, ka shumë njerëz që bëjnë një banjë më shumë sesa është e nevojshme ose pastrojnë shumë lëkurën e tyre, duke shkaktuar simptoma të lëkurës së thatë”. Duket se shumë njerëz kanë një kompleks në poret e hundës. Beenshtë theksuar se sebum grumbullohet më shumë në fytyrë, dhe ju do të dëshironi ta pastroni me forcë me thonjtë tuaj, por kjo do të dëmtojë epidermën e lëkurës tuaj dhe mendohet të jetë shkaku kryesor i mpirjes. Mund të argumentohet se korrigjimi i metabolizmit nënkupton rritjen e kapacitetit të secilës ind në trup. Mbi të gjitha, ka të bëjë me synimin për një trup të shëndetshëm. Padyshim, “shëndeti” dhe “lëkura e bukur” janë të ndërvarura. Në lidhje me njollat ​​e moshës, melanina është grumbulluar në lëkurë për shumë vite, kështu që nëse doni të heqni qafe njollat ​​e moshës, keni nevojë për të njëjtën sasi kohe që u desh që ato të shfaqeshin si njolla të moshës. Unë e pranova vendosmërisht se hidratimi është i rëndësishëm për kujdesin e lëkurës. Në varësi të mënyrës se si e përdorni locionin për ta lagur, jo vetëm gjendja e lëkurës tuaj por edhe ndjesia e përbërjes do të jetë e ndryshme, prandaj rekomandohet që locioni të përdoret pozitivisht.

コメント

タイトルとURLをコピーしました