Kur uji mbaron …

“Unë përdor kozmetikë zbardhuese vetëm kur rrezet e diellit janë të forta gjatë verës” dhe “Unë përdor kozmetikë zbardhuese vetëm kur kam ndjesi shpimi gjilpërash për shkak të djegies së diellit”. Në një gjendje të tillë, nuk mjafton të merreni me njollat ​​e moshës, dhe melanina brenda lëkurës injorohet në çdo kohë. Nëse vazhdimisht vuani nga lëkura e thatë, duhet të zgjidhni një sapun trupi që është i pasur me përbërës hidratues. Nëse mendoni për lëkurën, është e rëndësishme që të lagni plotësisht nga mënyra e përzgjedhjes së sapunit të trupit. Palosjet dhe rrudhat nasolabiale mund të ndryshojnë në varësi të moshës tuaj. Mund të thuhet se “pavarësisht nëse dukeni më i ri se mosha juaj e vërtetë” gjykohet nga prania ose mungesa e kësaj rrudhe nasolabiale dhe rrudhave. Edhe nëse bëni më të mirën tuaj në kujdesin e lëkurës çdo ditë, nuk do të jeni të lirë nga problemet e lëkurës. A jam i vetmi që kam probleme të tilla? Unë do të doja të pyesja se nga çfarë lloj problemi vuajnë njerëzit e tjerë. Megjithëse është një sapun trupi që kryesisht përbëhet nga uji, mund të thuhet se Uri përmban shumë përbërës që luajnë role të ndryshme përveç efektit hidratues për shkak të suksesit të tij në të qenit i lëngshëm. Nëse qarkullimi i gjakut bëhet jonormal, nuk do të jetë e mundur të shpërndahen lëndë ushqyese të mjaftueshme në qelizat pore, dhe qarkullimi do të bëhet gjithashtu jonormal, duke rezultuar në telashe në poret. Edhe ata që kujdesen për të çdo ditë, si shembulli i “Më erdhi një djegie nga dielli, por nëse e anashkaloja pa u marrë me të, ajo u shndërrua në një njollë!” Gjërat mund të ndodhin. Kur kisha një mik të së njëjtës moshë që kishte lëkurë transparente, ai më pyeti: “Pse vuaj nga aknet adoleshente?” “Çfarë duhet të bëj për të hequr qafe puçrrat e adoleshencës?” A jeni shqetësuar ndonjëherë? A thua ndonjëherë, “Unë jam i shqetësuar se lëkura ime duket të jetë e thatë gjatë gjithë kohës këto ditë”. Nëse e lini si “skinshtë lëkurë mesatare e thatë!?”, Mund të bëhet serioze dhe mund të keni një përvojë qesharake. Për lëkurën e ndjeshme, kjo do të thotë që funksioni barrierë i dhënë fillimisht në lëkurë është në depresion dhe nuk mund të përmbushë rolin e saj në mënyrë efikase, dhe ekziston rreziku i zhvillimit të problemeve të shumta të lëkurës. Shumë njerëz të famshëm dhe kritikë të bukurisë do të intrigohen duke kontrolluar “Kozmetologjinë pa larë fytyrën” të botuar në librat udhëzues. Ju mund të mendoni se nuk keni shumë gjumë sepse jeni të zënë çdo ditë. Sidoqoftë, nëse zbardhja është ëndrra juaj, duhet të zotoheni që të keni gjumë të mjaftueshëm. Kur uji të zhduket, zona përreth poreve do të ngurtësohet dhe nuk do të jeni në gjendje ta mbani të mbyllur. Prandaj, thuhet se poret do të mbushen me substanca të panevojshme të tilla si mbetjet e përbërjes, papastërtitë dhe mikrobet. Rrudhat në ballë mendohet të jenë rrudha që nuk mund të hiqen lehtë pasi të formohen, por duket se nuk ka diçka të tillë si metodë e rrallimit. Lidhur me kujdesin ndaj lëkurës, ajo vepron vetëm në epidermë, e cila është një pjesë e lëkurës, dhe shtresa e kornemës që e përbën atë, por shtresa e kornesë, e cila luan një rol të rëndësishëm, bëhet një shtresë mjaft e fortë për të ndaluar kalimin e oksigjen.Më thanë se është bërë.

コメント

タイトルとURLをコピーしました