Lidhur me sapunin për larjen e fytyrës të përdorur në mëngjes …

Nëse funksioni i pengesës nuk funksionon, stimujt e jashtëm mund të çojnë në lëkurë të ashpër dhe shumë njerëz mund të ndihen të pakëndshëm për shkak të aktivizimit të sekretimit të sebumit në një përpjekje për të mbrojtur lëkurën nga stimujt. Për të gjitha gratë depresive që duan të kapërcejnë lëkurën e tyre të errët. Absolutelyshtë absolutisht e pamundur të rilindni me lëkurë të bardhë brenda natës. A nuk do të dëshironit të imitonit “zakonin e zbardhjes” që praktikohej nga njerëz që mund të shndërroheshin realisht nga errësira në të ndershme? Edhe nëse kryeni kujdes të panevojshëm të lëkurës sipas gjykimit tuaj, duket e pamundur të përmirësoni në mënyrë dramatike lëkurën e ashpër, kështu që duhet të rikontrolloni realitetin përpara se të merrni masa kundër lëkurës së ashpër. Edhe nëse fërkoni lëkurën tuaj me forcë për të hequr sebumin që mbulon lëkurën tuaj, kjo do të shkaktojë puçrra. Sidoqoftë, bëjeni butë në mënyrë që të mos dëmtojë lëkurën tuaj. Normalisht, nuk ju intereson vërtet frymëmarrja. Ju mund të pyesni veten, “A është frymëmarrja e rëndësishme për lëkurën e bukur?”, Por tani është e qartë se lëkura e bukur dhe frymëmarrja janë të varura nga njëra-tjetra. Sa i përket sapunit për larjen e fytyrës që përdoret në mëngjes, nuk është e mundur të hiqni përbërjen ose njollat ​​ndryshe nga sa vini në shtëpi, kështu që duhet të zgjidhni një produkt që është më pak i rëndë për lëkurën dhe ka një fuqi pastruese pak më të dobët. Kur i pyeta gratë se çfarë donin për lëkurën e tyre, përgjigjja më e zakonshme ishte “Unë dua të kem lëkurë të bukur!”. Një grua, lëkura e së cilës është transparente, mund të thuhet se duket bukur, sepse pëlqimi i saj rritet me një ose dy hapa. Unë mendoj se hidratimi është thelbësor për kujdesin e lëkurës. Në varësi të mënyrës se si e përdorni locionin për të lagur, jo vetëm gjendja e lëkurës, por edhe pasta e përbërjes do të jetë krejtësisht e ndryshme, prandaj sigurohuni që ta përdorni locionin pozitivisht. Thuhet se kur lani fytyrën me sapun për larjen e fytyrës, lëkura normalisht e dobët acidike bëhet përkohësisht alkaline. Arsyeja pse ndiheni të ngurtë kur lani fytyrën me sapun për larjen e fytyrës është se lëkura juaj ka ndryshuar në alkaline. Mos u shqetëso nëse pendohesh që e ke kaluar ditën në diell! Mund të thuhet se është e domosdoshme të përpiqesh për kujdesin e duhur të lëkurës. Por së pari, duhet të lagni. Palosjet dhe rrudhat nasolabiale janë të lidhura me moshën. “Pavarësisht nëse ju dukeni më e vjetër se mosha juaj aktuale” konsiderohet të gjykohet nga numri dhe thellësia e kësaj rrudhe nasolabiale dhe rrudhave. Pas larjes së fytyrës, sebumi ose papastërtia që ngjitet në sipërfaqen e lëkurës do të hiqen, kështu që do të jetë më e lehtë për ushqyesit e locionit ose serumit që do të aplikohen në atë kohë dhe do të jetë e mundur të lagështohet lëkura. Bëhet. Lëkura e thatë është një gjendje në të cilën uji, i cili është një faktor i elasticitetit të lëkurës, është i mangët. Lëkura që ka mbaruar me ujë të pazëvendësueshëm zhvillon inflamacion për shkak të bacileve etj., Dhe vuan nga lëkura e ashpër. Në shumë raste, njollat ​​janë të destinuara të ngrihen në sipërfaqen e lëkurës për shkak të veprimit të qarkullimit dhe shpejt të zhvishen, por nëse lind shumë pigment melanine, ajo do të bëhet një njollë që do të ndalet në lëkurë. . Jo vetëm muskujt e fytyrës, por edhe muskujt që lidhen nga shpatullat ose qafa në fytyrë, kështu që nëse muskujt dobësohen rëndë, lëkura nuk mund të mbështetet dhe krijohen rrudha.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました