Lidhur me shkumën e larjes së fytyrës …

Sa i përket shkumës për pastrimin e fytyrës, është shumë e lehtë sepse bëhet që të shkumëzojë thjesht duke shtuar ujë ose ujë të nxehtë dhe duke e brumosur, por nga ana tjetër, ka tendencë të vendosë një barrë të rëndë në lëkurë, e cila shkakton lëkurë të thatë. Disa njerëz e thonë këtë. Lloji i vjetër i kujdesit për lëkurën nuk i kushtoi vëmendje procesit fizik të krijimit të një lëkure të bukur. Konkretisht, është e njëjtë me spërkatjen e plehut pa vënë fare një shat në fushë. Meqenëse gjatë gjumit metabolizmi i lëkurës është më aktiv, unë pohoj se nëse jeni të vetëdijshëm për të siguruar gjumin e duhur, metabolizmi i lëkurës do të bëhet më aktiv dhe njollat ​​do të jenë më pak të dukshme. Janë të panumërta gratë që shqetësohen për shkak të lëkurës së tyre të ndjeshme dhe kur një sondazh i grave në të 20-at dhe 40-tat e tyre u krye nga një shitës, më shumë se 40% e njerëzve japonezë thanë se kishin lëkurë të ndjeshme për një kohë të gjatë. se po mendoni. Njerëzit që hanë shumë në të njëjtën kohë, ose që fillimisht u pëlqen të hanë dhe pinë, pohojnë se edhe nëse janë të vetëdijshëm për të kontrolluar sasinë e ushqimit në çdo kohë, ata do të afrohen më shumë me lëkurën e bukur. Shumë njerëz do të thonë: “Unë nuk mund të mendoj për zbardhjen dhe mjedisin e zorrëve që ndërveprojnë me njëri-tjetrin.” Sidoqoftë, nëse thoni se zbardhja është e dëshiruar, çështja është që të përmirësoni mjedisin e zorrëve pa dështuar. Ju nuk ju pëlqen kruarja për shkak të thatësisë, ose lëkura juaj bëhet inferiore, apo jo? Në një rast të tillë, zëvendësoni produktin për kujdesin e lëkurës me një që ka efekt hidratues, si dhe sapunin e trupit. Nëse nuk mund të mos shqetësoheni për sebumin në lëkurën tuaj, edhe nëse e fërkoni lëkurën tuaj me forcë, kjo do të çojë në puçrra. Sa më shumë që të jetë e mundur, ju lutemi bëjeni butësisht në mënyrë që të mos dëmtojë lëkurën tuaj. Nëse qarkullimi i gjakut nuk është i qetë, nuk do të jetë e mundur të shpërndahen lëndë ushqyese të mjaftueshme në qelizat pore, metabolizmi do të shqetësohet dhe si rezultat, problemet do të ndodhin në poret. Nëse dëshironi të shëruar lëkurën e ashpër, është e rëndësishme të bëni një jetë të duhur çdo ditë. Mendoj se ka më shumë kuptim të përmirësosh lëkurën e ashpër nga brenda trupit dhe ta bësh lëkurën të bukur duke përmirësuar zakonet e të ngrënit. Lëkura e ndjeshme është një gjendje në të cilën funksioni barrierë që mbron lëkurën është dobësuar për një kohë të gjatë për shkak të faktit se lëkura bëhet e thatë 365 ditë në vit për shkak të mungesës së ujit ose sebumit. Mund të thuhet se problemet janë të mundshme të ndodh. Shumë modele ose specialistë të fytyrës mund të jenë të interesuar të lexojnë “Kozmetologjia pa larë fytyrën”, e udhëzuar në mënyrën e përgatitjes së librave. Kur lani fytyrën, papastërtia ose sebumi që ngjitet në sipërfaqen e lëkurës suaj do të lahen. Do të jetë e mundur të sigurohet. Kujdesi për lëkurën funksionon vetëm në epidermë, e cila është burimi i lëkurës dhe në shtresën e kornesë, por kjo shtresë thelbësore është mjaft e vështirë për të bllokuar kalimin e ajrit. Duket se ajo është bërë. Nëse vuani nga lëkura e thatë pas agimit ose pas errësimit, zgjidhni një sapun trupi që është plot me përbërës hidratues. Për lëkurën, mund të argumentohet se hidratimi duhet të kujdeset nga metoda e përzgjedhjes së sapunit të trupit.

コメント

タイトルとURLをコピーしました