Meqenëse jam në ankth për zbardhjen, “Unë po ble kozmetikë që janë të dobishme për zbardhjen …”.

A thua ndonjëherë, “Unë kam qenë ndjerë e thatë gjatë gjithë kohës për disa vitet e fundit, dhe unë jam pak i shqetësuar.” Nëse e lini si “Lëkurë e thjeshtë e thatë!?”, Mund të përkeqësohet dhe mund të trembeni. Në rastin e sapunit të zakonshëm të trupit, përbërësit pastrues janë aq të fuqishëm saqë heq dhjamin e tepërt, i cili mund të çojë në lëkurë të thatë ose lëkurë të ashpër, ose mund të lidhet drejtpërdrejt me sekretimin e tepërt të yndyrës. Meqenëse qarkullimi i lëkurës është veçanërisht i fuqishëm gjatë gjumit, mendohet se gjumi i mjaftueshëm do të aktivizojë qarkullimin e lëkurës dhe do ta bëjë më të lehtë zhdukjen e njollave. Edhe nëse jeni një person i vëmendshëm çdo ditë, si p.sh. “Nëse digjeni nga dielli dhe e lini pas dore pa asnjë kujdes, do të keni njolla!”, Mund të bëni gabime. .. Kur ka një shok loje të së njëjtës klasë që ka një lëkurë transparente, “Pse vuani nga puçrrat në adoleshencë?” “Si mund të përmirësohen puçrrat e adoleshencës?” Ju duhet ta kishit menduar. Shumë njerëz thonë: “Kruajtja është e pazakontë dhe e mundimshme sepse lëkura thahet kur i ftohti është i fortë”. Sidoqoftë, duke marrë parasysh situatën në atë kohë, dëgjova se një numër në rritje i njerëzve vazhdimisht vuajnë nga lëkura e thatë. Disa njerëz thonë, “Unë po blej produkte kozmetikë që ndihmojnë në zbardhjen”, sepse jam i shqetësuar për zbardhjen, por pohoj se është krejtësisht e pakuptimtë nëse lëkura nuk është e gatshme për pranim. Do ta bëj. Duke aplikuar kujdes për lëkurën, ju mund të parandaloni probleme të ndryshme të lëkurës dhe është i përshtatshëm për të marrë një lëkurë të zhveshur verbuese që e bën përbërjen të lehtë. Arsyet për puçrrat zakonisht ndryshojnë nga mosha në moshë. Ka shumë precedentë për njerëzit që vuanin nga shumë puçrra gjatë pubertetit, por që nuk morën 100% pas moshës 25 vjeç. Shtë e rëndësishme të përmirësoni punën tuaj rutinë për të bllokuar shfaqjen ose përkeqësimin e akneve në adoleshencë. Bëni kujdes dhe shmangni puçrrat në adoleshencë. Nëse keni probleme me lëkurën e thatë në çdo kohë, duhet të zgjidhni një sapun trupi që është i pasur me përbërës hidratues. Për lagështimin e lëkurës, është e rëndësishme të bëni kujdes nga mënyra e përzgjedhjes së sapunit të trupit. Sa i përket sapunit për larjen e fytyrës që përdoret në mëngjes herët, ai nuk heq përbërjen dhe papastërtitë si pas kthimit në shtëpi, kështu që nëse është më pak irritues për lëkurën dhe ka fuqi pastruese, duhet të zgjidhni një të dobët. Njerëzit janë të angazhuar me lakmi në kujdesin e lëkurës pavarësisht nga stina, të rrethuar nga disa lloje të artikujve kozmetikë dhe informacione bukurie. Sidoqoftë, nëse vetë kujdesi për lëkurën është i gabuar, ekziston një probabilitet shumë i lartë që të çojë në lëkurë të thatë. Ajo që dikush po bën për lëkurën e bukur nuk mund të jetë e duhura për ju. Mund të duhen para dhe kohë, por do t’ju kërkohet të provoni gjëra të ndryshme. Për shkak se është një sapun trupi që përdoret natyrshëm, duhet të përdorni një që ka pak efekt në lëkurën tuaj. Sidoqoftë, disa sapunë për trupin kanë lëkurë të ashpër.

コメント

タイトルとURLをコピーしました