“Natën, grimoni dhe hiqni njollat ​​e sebumit …

Palosjet dhe rrudhat nasolabiale varen nga mosha. “Nëse duket më e re se mosha e vërtetë” gjykohet nga prania ose mungesa e kësaj rrudhe nasolabiale dhe rrudhave. Edhe nëse punoni gjithnjë në kujdesin e lëkurës, problemet tuaja të lëkurës nuk do të zhduken kurrë. A janë ato shqetësime të miat? Në përgjithësi, gratë duan të dinë se çfarë lloj problemesh në lëkurë kanë. Shumica e njerëzve thonë: “Unë kam kozmetikë që thuhet se janë të mira për zbardhjen”, sepse unë dua zbardhje, por nëse lëkura ime nuk është e përgatitur mirë për pranim, është pothuajse gjithmonë e kotë. Duket se mund të thuhet. Meqenëse qarkullimi i lëkurës është veçanërisht aktiv gjatë shtrirjes, sigurimi i gjumit të duhur do të aktivizojë qarkullimin e lëkurës dhe do të ndihmojë në eliminimin e njollave. Menjëherë pas larjes së fytyrës, papastërtia ose sebumi që ngjitet në sipërfaqen e lëkurës në një formë filmi do të hiqen, kështu që lëndët ushqyese të locionit ose serumit që ju aplikoni për kujdes në atë kohë do të hyjnë lehtësisht në lëkurë dhe do të jetë e mundur të jepet. Shkuma e pastrimit të fytyrës është e lehtë për t’u përdorur sepse shkumëzon thjesht duke shtuar ujë ose ujë të nxehtë dhe duke e fërkuar, por në vend të kësaj shkakton dëme të mëdha në lëkurë, gjë që shkakton lëkurë të thatë. Disa njerëz e thonë këtë. Përmirësimi i rutinave të përditshme është thelbësor për të parandaluar zhvillimin ose përkeqësimin e akneve në adoleshencë. Jini absolutisht të kujdesshëm dhe shmangni puçrrat në adoleshencë. Shtë e rëndësishme të thuhet: “Natën, grimoni dhe hiqni njollat ​​e sebumit”. Nëse kjo nuk mund të bëhet në mënyrë të përsosur, nuk është e ekzagjeruar të thuash se “zbardhja është absolutisht e pamundur!” Sot, thuhet se është rritur numri i grave zbardhuese që thuhet se janë më të mirat. Ndoshta për shkak të këtij ndikimi, shumë gra duket se kanë dëshirë të “zbardhen”. Shtë e rëndësishme të “shtoni ushqime që janë efektive për zbardhjen në dietën tuaj” çdo ditë. Këtu, ju mund të shihni “Çfarë lloj ushqimi duhet të ha për të zbardhur?” Rareshtë e rrallë që është e përshtatshme për ju të punoni që njerëzit të kenë lëkurë të bukur. Ju ndoshta do të kaloni ca kohë, por është e rëndësishme të provoni këtë dhe atë. Kruajtja rritet për shkak të efekteve të thatësisë, dhe lëkura bëhet e tmerrshme, gjë që ju bën të sëmureni, apo jo? Në një rast të tillë, zëvendësoni produktin për kujdesin e lëkurës me një që “shpall një efekt hidratues” dhe gjithashtu ndryshoni sapunin e trupit. Të shkuarit në spital për të parë nëse keni lëkurë të ashpër mund të jetë paksa shqetësuese, por nëse e keni provuar këtë dhe atë dhe ju thuhet se lëkura juaj e ashpër nuk përmirësohet, mos hezitoni të shkoni te një dermatolog. Shtë i mençur Për gratë që shqetësohen se lëkura e tyre është e errët! Nuk ka asnjë mënyrë që lehtë të rilindni si lëkura e bardhë. Përkundrazi, është më efektive të sfidohet “zakoni për zbardhjen” që praktikohej nga njerëz që rilindnin nga errësira në të ndershme. Mund të thuhet se shkaku i puçrrave është se poret janë të mbushura me sebum, dhe thuhet se puçrrat inflamohen dhe përkeqësohen nga rritja e P. acnes, e cila është e preferuara e sebumit.

コメント

タイトルとURLをコピーしました