Nëse dëshironi të pastroni lëkurën tuaj të ashpër …

Nëse bëni një gabim në zgjedhjen e sapunit të trupit, ju mund të hiqni edhe përbërësit hidratues që janë me të vërtetë thelbësorë për lëkurën tuaj. Për të parandaluar që kjo të ndodhë, le të hedhim një vështrim se si të identifikojmë sapunët e trupit që janë të dobishëm për lëkurën e thatë. Freckles zakonisht gjenden tek njerëzit me njolla të errëta, kështu që edhe nëse ata janë të lumtur që kanë qenë në gjendje t’i kapërcejnë ato me fuqinë e kozmetikës zbardhuese, shumica e tyre do të goditen nga puçrrat pas një kohe. Në thelb, kujdesi i lëkurës për lëkurën e akneve është të lani dhe hiqni plotësisht sebumin e padëshiruar ose qelizat e vdekura të lëkurës, dhe pastaj të lagni lëkurën. Në këtë drejtim, puçrrat që gjenden në çdo pjesë të trupit nuk ndryshojnë. Në ditët e sotme, thuhet se numri i njerëzve që preferojnë zbardhjen e grave po rritet. Për atë arsye, shumë gra janë në ankth për të “zbardhur”. Nuk ka dyshim se efekti hidratues është më i mirë menjëherë pas bërjes së një banjë me ujë të mbetur në lëkurë sesa kujdesit të lëkurës pasi të ketë kaluar pak kohë pasi të keni larë. Duke marrë kujdesin për lëkurën, ju mund të parandaloni probleme të ndryshme të lëkurës dhe është e përshtatshme të keni lëkurë të zhveshur të lagur që mund ta bëjë përbërjen të butë. Nëse vazhdoni të vraponi për të përmirësuar qarkullimin e gjakut, qarkullimi mund të nxitet dhe mund të jeni në gjendje të merrni zbardhje më transparente. Kur bëhet fjalë për kujdesin e lëkurës, unë ndiej që hidratimi është thelbësor. Në varësi të mënyrës se si e përdorni locionin për të lagur, gjendja e lëkurës suaj do të ndryshojë natyrshëm, dhe pasta e përbërjes do të jetë çuditërisht e ndryshme, kështu që unë do të doja ta përdorja locionin plotësisht. Për të mos përmendur muskujt e fytyrës, ka edhe muskuj që janë të bashkangjitur nga qafa në fytyrë, dhe kur ata muskuj të rëndësishëm “plaken”, bëhet e pamundur të mbështesni lëkurën dhe të ndodhin rrudhat. Ai kthehet në. Në të kaluarën, ajo që quhej kujdes i lëkurës nuk i kushtonte vëmendje mekanikës së trupit që krijon një lëkurë të bukur. Për shembull, është si të spërkatësh vetëm pleh pa gërmuar fushat. Kur lani fytyrën, sebumi ose papastërtia që ngjitet në sipërfaqen e lëkurës do të hiqen, kështu që lëndët ushqyese të locionit ose serumit që vendosni për kujdesin e mëvonshëm do të hyjnë lehtë në lëkurë dhe do të njomin lëkurën. jep Nëse do të bëni më të mirën tuaj për të parandaluar tharjen e lëkurës, duket se është më efektive të bëni kujdes për lëkurën për hidratim çdo 3 orë pa aplikuar përbërjen. Sidoqoftë, në realitet, mund të thuhet se pengesa është e lartë. Thuhet se rrudhat që shfaqen në ballë nuk mund të eliminohen fare pasi të formohen, por nuk është se nuk ka rrudha që mund të hollohen. Nëse dëshironi të heqni qafe lëkurën e ashpër, mendoj se është e rëndësishme të merrni ushqime të dobishme për të riparuar të gjithë trupin dhe për ta forcuar atë nga jashtë trupit me një locion që është efektiv për lëkurën e ashpër. Në shumicën e rasteve, qarkullimi do t’i shtyjë njollat ​​në sipërfaqen e lëkurës dhe ato janë të destinuara të dalin, por nëse lind shumë pigment melanine, ai do të qëndrojë në lëkurë dhe do të bëhet njolla.

コメント

タイトルとURLをコピーしました