Nëse doni të heqni qafe lëkurën tuaj të ashpër …

Indshtë e domosdoshme të thuhet: “Natën, papastërtia në sebumin e përbërjes hiqet plotësisht”. Nëse nuk mund ta bëni këtë 100%, mund të thoni: “Zbardhja është 100% e pamundur!” Shumë rrudha rreth syve janë për shkak të lëkurës së hollë. Krahasuar me trashësinë e lëkurës rreth faqeve, theksohet se qoshet e jashtme të syve ose poshtë syve janë gjysma dhe qepallat janë një e treta. Shumë njerëz thonë: “Gjatë dimrit, lëkura ime thahet, kështu që më kruhen dhe djegin duart”. Sidoqoftë, duke parë tendencat gjatë viteve të fundit, një numër në rritje i njerëzve kanë probleme me lëkurën e thatë gjatë gjithë vitit. Tani është një histori e vjetër, por unë ende mbaj mend që paketat e poreve në formë çarçafë ishin tërbuar. Mos harroni se kur keni udhëtuar, keni treguar prizat e keratinës që ishin varrosur në poret tuaja me miqtë tuaj dhe keni bërë shumë zhurmë. Nëse dëshironi të heqni qafe lëkurën e ashpër, është e domosdoshme të merrni ushqime që mund të pritet të jenë efektive dhe të shërohen nga brenda trupit, dhe nga jashtë trupit, përdorni një locion që është i dobishëm për lëkurën e ashpër të forcojeni atë. është. A nuk është diçka për të cilën shqetësoheni sepse lëkura juaj është e thatë për një kohë, qoftë agim apo errësirë? Nëse e lini si “lëkurë e thjeshtë e thatë!?”, Mund të përkeqësoheni dhe të përjetoni diçka që nuk e keni imagjinuar kurrë. Nëse ka rrudha rreth syve, ato do të duken mirë dhe plaken në shumicën e rasteve, kështu që nëse jeni femër, mund të shqetësoheni për rrudhat dhe mund të hezitoni të shikoni njerëzit. Rrudhat që e rrethojnë janë një armik i madh . Kur e mendoj, duket se poret janë rritur gjatë viteve të fundit, dhe lëkura është bërë më pak e ngushtë. Rezulton se njollat ​​e zeza në poret bëhen edhe më të mëdha. Shkuma e pastrimit të fytyrës është shumë e lehtë, sepse mund të bëni shkumë duke shtuar vetëm ujë të nxehtë ose ujë dhe duke e brumosur, por përkundrazi, kjo shkakton dëme të mëdha në lëkurë, dhe disa njerëz janë bërë lëkurë të thatë për shkak të saj. është Edhe nëse jeni një person që zakonisht e mbani në mendje, siç është rasti i “Unë u dogja nga dielli, por nëse e lija pa kujdes, u bë një njollë!”, Unë bëra një gabim. Nuk ka dyshim se do të ndodh. Mund të thuash se nuk të intereson çdo ditë frymëmarrja. Ju mund të pyesni veten, “A ndikon frymëmarrja në lëkurën e bukur?”, Por është e qartë se lëkura e bukur dhe frymëmarrja nuk mund të konsiderohen veçmas. Nëse bëni një gabim në zgjedhjen e një sapuni për trupin, rrezikoni të lani edhe përbërësit hidratues që janë absolutisht thelbësorë për lëkurën tuaj. Për ta shmangur atë, unë do t’ju tregoj se si të zgjidhni sapunin më të mirë të trupit për lëkurën e thatë. Wasshtë mësuar që sapunët pa recetë të trupit kanë një detergjent të fortë, kështu që ata lajnë yndyrën e tepërt, e cila mund të çojë në lëkurë të thatë, lëkurë të ashpër të ashpër dhe anasjelltas, sekretim të tepërt të yndyrës. Sa herë që plakem, ndonjëherë rrudhem kur kuptoj se nuk e dija që isha fare në një vend të tillë! Kjo për faktin se lëkura po plaket. Në fakt, lëkura ka një efekt të vetë-pastrimit, dhe ju mund të mendoni se djersa ose pluhuri mund të hiqen duke u larë me ujë të ngrohtë. Vish një pastrues që nuk heq sebumin thelbësor, por heq vetëm papastërtitë që nuk janë tretur.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました