Nëse doni të shmangni njollat ​​…

Përveç muskujve të fytyrës, ka edhe muskuj që janë të bashkangjitur në shpatulla dhe nga qafa në fytyrë, kështu që nëse ata muskuj të rëndësishëm dobësohen, bëhet e pamundur të vazhdoni të ngrini lëkurën dhe ajo bëhet e rrudhur. Nëse dëshironi të shmangni njollat, “Vitamina A” e cila ka efekt të promovojë metabolizmin e lëkurës dhe ka efekt të pastrimit të njollave dhe “Vitamina C” që shtyp depozitimin e melaninës dhe luan rolin e hollimit të njollave Isshtë gjëja më e mirë për të marrë. Shumë njerëz mund të thonë: “Zbardhja nuk ka asnjë lidhje me mjedisin e zorrëve”. Sidoqoftë, nëse zbardhja është ëndrra juaj, është thelbësore të përmirësoni mjedisin e zorrëve. Thuhet se është mjaft e mundshme që të bësh atë që doje të kishe një lëkurë të bukur nuk do të thoshte asgjë. Gjithsesi, mund të thuhet se arritja e lëkurës së bukur fillon me njohjen e bazave. Fillimisht, lëkura ka një efekt vetëpastrues dhe pluhuri ose djersa duhet të hiqen lehtësisht duke u larë me ujë të zakonshëm të nxehtë. Unë dua të mësoj se si të laj fytyrën time pa asnjë gabim, duke lënë vetëm sebumin që luan një rol të rëndësishëm, por duke hequr vetëm papastërtitë që kanë një efekt të kundërt në lëkurë. Adoleshentët shpesh grumbullojnë stres, kështu që ata që trajtohen me shkumë ose locion pastrues të fytyrës specifike të akneve, por që u thuhet se nuk përmirësohet aspak, jetojnë pa hequr stresin. Duket se është shkaku. Dëgjoj që shumë njerëz kanë një dhimbje koke për shkak të poreve në hundë. Beenshtë theksuar se sebum grumbullohet më së shumti në fytyrë, dhe ju mund të dëshironi ta gërmoni atë me majën e thonjve tuaj, por mendohet se epiderma e lëkurës do të dëmtohet dhe do të çojë në shurdhim. Unë e kuptova vendosmërisht se hidratimi është gjëja më e rëndësishme në kujdesin e lëkurës. Në varësi të mënyrës se si e përdorni locionin për të lagur, për të mos përmendur gjendjen e lëkurës tuaj, pasta e make-up do të jetë krejtësisht e ndryshme, prandaj mendoj se duhet të përdorni locionin në mënyrë aktive. Nëse është një produkt i shitur me emrin “Sapun Trupi” në një dyqan ushqimesh, fuqia e pastrimit do të jetë në rregull. Gjëja më e rëndësishme për t’i kushtuar vëmendje është se ju duhet të blini diçka që është e butë për lëkurën tuaj. Nëse ushtroni rregullisht për të zbutur qarkullimin e gjakut, metabolizmi juaj do të jetë i qetë dhe mund të jeni në gjendje ta bëni zbardhjen e lëkurës tuaj më të bukur. Ndërsa plakeni, ka mjaft raste kur rrudhat janë gdhendur në mënyrë të pavetëdijshme, të tilla si “Unë nuk e vura re se ishte në një pjesë të tillë!”. Kjo për faktin se lëkura po plaket gjithashtu. Nëse keni probleme me lëkurën tuaj, është më e rëndësishme të ndaloni kujdesin për lëkurën tuaj dhe të përmirësoni qëndrueshmërinë tuaj origjinale për ta bërë lëkurën tuaj të bukur. “Unë përdor kozmetikë zbardhuese vetëm në verë” dhe “Mundohem të përdor kozmetikë zbardhuese vetëm kur digjem nga dielli”. Me këtë lloj përdorimi, nuk mund të thuhet se është e kënaqshme si një masë kundër njollave të moshës, dhe ajo që quhet melaninë, e cila është e keqe brenda lëkurës, funksionon pavarësisht nga stina. Edhe nëse i përkushtoheni kujdesit të lëkurës 365 ditë në vit, problemet tuaja të lëkurës nuk do të zhduken kurrë. A është i kufizuar tek unë një problem i tillë? Jeni kurioz për atë që mbani kokën. Kremi ose locioni i krijuar për “lëkurë të ndjeshme” jo vetëm që parandalon tharjen e lëkurës, por gjithashtu rrit “funksionin hidratues” që shtresa e kornemës së lëkurës ruan fillimisht. ..

コメント

タイトルとURLをコピーしました