Nëse keqkuptoni se si të zgjidhni sapunin e trupit …

Për ata që vuajnë nga aknet, është më e rëndësishme që ta lajnë me kujdes për të hequr keratinën dhe sebumin e tepërt, dhe më pas ta lagni fort. E njëjta gjë është e vërtetë për puçrrat në çdo pjesë të trupit. Rrudhat rreth syve do të gdhenden pafundësisht nëse nuk bëhet asgjë, kështu që nëse nuk kujdeseni për to menjëherë kur t’i gjeni, do të jetë e tmerrshme. Në rastin e lëkurës së ndjeshme, e cila ka ndjesi shpimi gjilpërash edhe me produktet kozmetike të njohura, kujdesi i butë për lëkurën është i domosdoshëm. Mundohuni të ndryshoni kujdesin tuaj të zakonshëm në një kujdes më pak të rëndë. Njerëzit e sotëm shpesh janë të stresuar, kështu që nëse trajtohen me shkumë pastrues fytyre ose locion për trajtimin e akneve, por nuk ka asnjë ndryshim, ata nuk mund ta lehtësojnë stresin e tyre. A nuk është ky shkaku? Duke kryer kujdesin e lëkurës, nuk do të keni një larmi të gjerë të problemeve të lëkurës dhe do të jeni në gjendje të bëni vetë lëkurën tuaj të pastër me përbërje të mirë. Nëse dëshironi të bllokoni njollat, është e rëndësishme të merrni “Vitamina A”, e cila promovon qarkullimin dhe eliminon njollat, dhe “Vitamina C”, e cila parandalon depozitimin e melaninës dhe ndihmon në lehtësimin e njollave. Lidhur me kujdesin ndaj lëkurës, është efektiv vetëm deri në epidermë, e cila është burimi i lëkurës, dhe shtresa e kornemës në të, por shtresa e kornesë, e cila luan një rol të rëndësishëm, është një shtresë që nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme për të ndaluar kalimi i oksigjenit.Dëgjova. Lëkura e ndjeshme është lëkura në të cilën funksioni barrierë i lëkurës ka rënë më shumë sesa është e nevojshme. Jo vetëm që është e thatë, por karakterizohet edhe nga simptoma të tilla si kruarje dhe skuqje. Për të përmirësuar lëkurën e ashpër, është thelbësore që të praktikoni një jetë të arsyeshme në baza ditore. Në veçanti, duke rikonfirmuar zakonet tuaja të ngrënies, pohoj se është më mirë të rikuperoni lëkurën e ashpër nga i gjithë trupi dhe të krijoni një lëkurë të bukur. Nëse doni ta ktheni lëkurën tuaj të thatë në normalitet me gjithë fuqinë tuaj, shmangia e përbërjes dhe bërja e kujdesit hidratues të lëkurës çdo disa orë duket se është më efektive se çdo gjë tjetër. Sidoqoftë, nuk duket të jetë e lehtë në praktikë. Nëse bëni një gabim në zgjedhjen e një sapuni për trupin, ekziston rreziku që të hiqni edhe përbërësit hidratues që janë absolutisht thelbësorë për lëkurën tuaj. Për ta parandaluar këtë, ne do t’ju mësojmë se si të zgjidhni një sapun trupi për njerëzit me lëkurë të thatë. Përgjithmonë, është e rëndësishme të “hani ushqime që janë të dobishme për zbardhjen”. Kjo faqe po prezanton “Çfarë lloj ushqimi duhet të ha për të zbardhur?” Numri i grave që vuajnë nga lëkura e ndjeshme është i jashtëzakonshëm, dhe një sondazh i kryer nga një kompani anketë që synon gratë në 20 dhe 40 të tyre tregon se është mbi 40% e Japonezëve. Duket se njerëzit mendojnë se ata kanë lëkurë të ndjeshme për disa kohë . Për ata që hanë sëmurë ose që pëlqejnë të hanë në radhë të parë, pohoj se edhe nëse përpiqeni të zvogëloni sasinë e ushqimit në çdo kohë, do të afroheni me lëkurën e bukur. Qarkullimi i lëkurës është veçanërisht aktiv gjatë shtrirjes, kështu që sigurimi i një gjumi të mirë aktivizon metabolizmin e lëkurës dhe i bën njollat ​​më pak të dukshme.

コメント

タイトルとURLをコピーしました