Nëse ushtroni vazhdimisht për të përmirësuar qarkullimin e gjakut …

Rrallë është gjëja më e mirë për ju të bëni atë që një person pa lidhje po përpiqet të bëjë për të zbukuruar lëkurën tuaj. Mendoj se do të duhet pak kohë, por është e rëndësishme të provoni këtë dhe atë. Pas dushit, është e rëndësishme të aplikoni vaj ose krem ​​për të lagur, por ju lutem kushtojini vëmendje përbërësve të sapunit të trupit dhe metodës së pastrimit për të parandaluar tërësisht lëkurën e thatë. Shumë njerëz mendojnë, “Për lëkurën e thatë, është e nevojshme të lagni, kështu që locioni është më efektivi!”, Por çuditërisht, locioni mbahet drejt. Nuk ka diçka të tillë. Lëkura e thatë është një gjendje në të cilën uji, i cili mund të thuhet se është burimi i shkëlqimit, është avulluar. Lëkura që ka humbur ujë, e cila luan një rol të rëndësishëm, inflamohet nga bakteret si bakteret, duke rezultuar në lëkurë serioze të ashpër. Nëse vërtet dëshironi të merrni një lëkurë të bukur pa larë fytyrën, është thelbësore të zotëroni kuptimin e vërtetë të “mos e lani fytyrën tuaj” në mënyrë që të mos gaboni. Kozmetikat që mund të pritet të mbulojnë poret shiten gjithashtu disi, por shumica e tyre nuk mund të përcaktojnë predispozicionin për poret që të mos mbyllen siç duhet, dhe kjo gjithashtu ndikon në mënyrën e përgjithshme të jetesës si gjendja e gjumit dhe përmbajtja dietike. Duhet të keni kujdes . “Unë kam vendosur të përdor kozmetikë zbardhuese vetëm kur rrezet ultraviolet gjatë verës janë të forta” dhe “Unë kam vendosur të përdor kozmetikë zbardhuese vetëm kur ndihem sikur digjem nga dielli”. Mund të thuhet se ky përdorim nuk është i mjaftueshëm për t’u marrë me njollat, por ajo që quhet melaninë, e cila është e keqe brenda lëkurës, është aktive pavarësisht nga stina. Nëse keni një lëkurë të ndjeshme të shkaktuar nga alergjitë, është thelbësore të shihni një mjek, por nëse keni një lëkurë të ndjeshme që mund të thuhet se është rrënja e së keqes në jetën normale, përmirësimi i saj do të përmirësojë gjithashtu lëkurën e ndjeshme. A ndiheni të sëmurë nga kruarje dhe lëkurë e dobët për shkak të thatësisë? Nëse është kështu, le të ndryshojmë jo vetëm produktin për kujdesin e lëkurës në atë që “proklamon një efekt hidratues”, por gjithashtu të zëvendësojmë sapunin e trupit. Edhe ata që kujdesen për të gjatë gjithë vitit, si rasti i “Unë kam marrë një djegie nga dielli, por nëse e injoroj pa u kujdesur për të, kam njolla!” Isshtë e mundur. Ndërsa plakem, duket se ka mjaft raste kur jam rrudhur pa e vërejtur kurrë: “Unë kurrë nuk kam vërejtur se isha në një vend të tillë!” Kjo është kryesisht për shkak të faktit se lëkura është rritur me kalimin e viteve. Kthimi i xhiros në normale nënkupton rritjen e kapacitetit të të gjitha indeve në trup. Me fjalë të tjera, kjo do të thotë të rikuperosh një trup të shëndetshëm. Korrigjimi i origjinës, “shëndeti” dhe “lëkura e bukur” janë sinonim. Nuk mund të thuhet se ka vetëm një arsye për të pasur një lëkurë të ndjeshme. Në këtë sfond, nëse qëllimi është rivendosja e tij, është e rëndësishme të rivlerësohen jo vetëm faktorët e jashtëm siç është kujdesi për lëkurën, por edhe faktorët e brendshëm siç është stresi i ushqimit. Nëse ushtroni vazhdimisht për të përmirësuar qarkullimin e gjakut, qarkullimi do të jetë më i butë dhe mund të jeni në gjendje të merrni një zbardhje më transparente. Shumë njerëz të famshëm dhe specialistë të fytyrës do të intrigohen duke kontrolluar “Kozmetologjinë pa larë fytyrën” të postuar në faqen e tyre të internetit.

コメント

タイトルとURLをコピーしました