“Njerëzit japonezë janë.

Duke zbatuar kujdesin e lëkurës, shumë telashe në lëkurë nuk do të ndodhin dhe do të jetë e mundur të bëhet një lëkurë e bukur e zhveshur që të kompensohet lehtë. Rrudhat ka më shumë të ngjarë të ndodhin rreth syve për shkak të lëkurës së tyre të hollë. Krahasuar me trashësinë e lëkurës në faqe, theksohet se zona poshtë syve ose cepat e syve është gjysma dhe qepallat janë një e treta. Nëse dëshironi të heqni qafe lëkurën e ashpër, është e rëndësishme të jetoni gjithmonë një jetë të duhur. Mbi të gjitha, është më mirë të rishikoni zakonet tuaja të ngrënies për të rivendosur lëkurën e ashpër nga brenda trupit tuaj dhe për të krijuar një lëkurë të bukur. Në shumicën e rasteve, njollat ​​ekspozohen në sipërfaqen e lëkurës nga veprimi i qarkullimit dhe zhduken në një kohë jo shumë të largët, por nëse pigmenti i melaninës gjenerohet në mënyrë jo normale, ai do të ndalet në lëkurë dhe njollat ​​do të pikasen. Do të ndryshojë. Për lëkurën e ndjeshme që ka ndjesi shpimi gjilpërash edhe kur përdorni kozmetikë pa recetë, përparësia kryesore dhe kujdesi i butë i lëkurës është i domosdoshëm. Kujdesi zakonor duhet të ndryshohet në kujdes më pak irritues. Për sa i përket njollave, ekziston një probabilitet i lartë që ato të shfaqen tek njerëzit me lëkurë të prirur për njolla, kështu që edhe nëse duket se ato janë shëruar duke përdorur kozmetikë zbardhuese, puçrrat zakonisht do të shfaqen pas një kohe. Nuk është e pazakontë që ajo që po bëjmë me qëllimin e lëkurës së bukur të ketë efektin e kundërt. Sidoqoftë, le të fillojmë udhëtimin për në lëkurë të bukur duke mësuar bazat e mekanizmit të trupit. Kohët e fundit, duket se numri i njerëzve që pohojnë se zbardhja e grave është e mirë është rritur. Ndoshta për shkak të kësaj, shumë gra duket se kanë dëshirë të “zbardhen”. Faktorët që shkaktojnë puçrra ndryshojnë nga mosha. Njerëzit që kanë puçrra në ballë gjatë pubertetit dhe ndihen të pakëndshëm mund të mos jenë në gjendje ta bëjnë fare pas moshës 20 vjeç. Nëse dëshpërimisht dëshironi të shëroni lëkurën e thatë, mënyra më e mirë për t’u marrë me të është të heqësh dorë nga përbërja dhe të kalosh kujdesin e lëkurës që përqendrohet në hidratimin çdo 2-3 orë. Sidoqoftë, për të qenë të qartë, duket se pengesa është e lartë. Disa punëtorë mjekësorë thonë: “Për shkak se japonezëve u pëlqen të bëjnë një banjë, ka mjaft njerëz që bëjnë një banjë shumë ose lajnë shumë vaj nga lëkura e tyre dhe marrin lëkurë të thatë.” Edhe nëse punoni rregullisht për kujdesin e lëkurës, problemet tuaja të lëkurës nuk do të zhduken. A nuk janë këto shqetësime diçka që të gjithë kanë? Do të doja të pyesja se çfarë mbajnë kokën gratë e tjera përveç meje. Kur qarkullimi i gjakut bëhet i rëndë, nuk është e mundur të dërgoni lëndë ushqyese të mjaftueshme në qelizat e poreve, dhe qarkullimi gjithashtu bëhet jonormal, duke rezultuar në shqetësime në poret. Nëse ushtroni vazhdimisht për të zbutur rrjedhën e gjakut, metabolizmi do të shqetësohet më pak dhe mund të jeni në gjendje të merrni një zbardhje më transparente. Ju sëmureni nga kruarje dhe probleme serioze të lëkurës për shkak të thatësisë, apo jo? Në një rast të tillë, ndryshoni produktin për kujdesin e lëkurës në një me efekt të jashtëzakonshëm hidratues, dhe në të njëjtën kohë, zëvendësoni sapunin e trupit.

コメント

タイトルとURLをコピーしました