Njerëzit që hanë shumë ushqim në të njëjtën kohë …

Shkimi te një specialist për trajtimin e lëkurës së ashpër mund të jetë pak a shumë i lodhshëm, por nëse keni provuar diçka dhe lëkura e ashpër nuk përmirësohet, shkoni menjëherë tek një dermatolog për trajtim .. Kur puçrrat e njërit prej shokëve të mi të klasës kanë një lëkurë transparente, “Pse vuani nga puçrrat në adoleshencë?” “Çfarë lloj kujdesi duhet të bëj për të hequr qafe puçrrat e adoleshencës?” A do të bëhet? ” Për ata që hanë një sasi të madhe ushqimi në të njëjtën kohë, ose që në thelb u pëlqen të hanë gjëra, thjesht përpjekja për të zvogëluar sasinë e ushqimit në baza ditore do t’ju sjellë më afër arritjes së një lëkure të bukur. Shumica e tyre janë sapunë hidratues të trupit, por për shkak se janë lëngje, është e mrekullueshme që përmbajnë një sasi të madhe përbërësish që kanë efekte të ndryshme përveç efektit të tyre hidratues. Përgjithësisht, është e nevojshme të “shtoni ushqime që janë efektive për zbardhjen në dietë”. Faqja jonë rendit “cilat zhanre ushqimesh kanë një efekt pozitiv në zbardhjen?” Edhe nëse është një produkt i zakonshëm kozmetik, në rastin e lëkurës së ndjeshme me ndjesi shpimi gjilpërash, kujdesi për lëkurën që është më pak i rëndë nuk mund të hiqet. Wiseshtë e mençur të ndryshohet kujdesi i rregullt në një kujdes më pak të rëndë. Lidhur me lëkurën e thatë, nuk ka dyshim se ajo dëmtohet vetëm për shkak të funksionit të pamjaftueshëm të barrierës së lëkurës, dhe fleksibiliteti i lëkurës zvogëlohet ndjeshëm dhe ka të ngjarë të ndodhin rrudha. Ndryshe nga kthimi në shtëpi, sapuni për larjen e fytyrës i përdorur gjatë orëve të mëngjesit nuk heq përbërjen ose papastërtitë, kështu që është e dëshirueshme të përdorni një lloj që është i butë për lëkurën dhe ka një fuqi sa më të dobët pastruese. Disa kohë më parë, ajo që u quajt kujdes i lëkurës nuk u kushtoi vëmendje parimeve dhe parimeve të të gjithë trupit që prodhojnë lëkurë të bukur. Ta themi thjesht, është si të vazhdosh të fekondosh pa lëruar arat. Pas marrjes së një banjë, është e rëndësishme të vendosni krem ​​ose vaj për të lagur lëkurën, por unë do ta vlerësoja nëse mund të merrnit masa për të parandaluar lëkurën e thatë duke marrë parasysh vetë sapunin e trupit dhe si ta lani atë. Kur rrezet UV shkaktojnë dëmtim të lëkurës, prodhimi i melaninës nuk ndalet, dhe prodhimi i melaninës vazhdon pa kufizim, i cili është një faktor predispozues për njollat ​​e moshës. Shumë njerëz thonë: “Kruajtja është e pazakontë dhe e mundimshme sepse lëkura thahet kur i ftohti është i fortë”. Sidoqoftë, një studim i tendencave të fundit tregon se gjithnjë e më shumë njerëz vuajnë nga lëkura e thatë gjatë gjithë vitit. Nëse bëni një gabim në zgjedhjen e një sapuni për trupin, rrezikoni të hiqni edhe përbërësit hidratues që normalisht janë thelbësorë për lëkurën tuaj. Për të parandaluar që kjo të ndodhë, ne do t’ju mësojmë se si të zgjidhni një sapun trupi që është i dobishëm për lëkurën e thatë. Ka njerëz rreth meje që thonë: “Unë kam kozmetikë për zbardhjen”, sepse dua të zbardhem, por në shumicën e rasteve, nëse lëkura ime nuk është e përgatitur mirë për pranim. Mund të thuhet se është e pakuptimtë. Mbani në mend se “kozmetika zbardhuese nuk përdoret vetëm kur shfaqen njolla!” Me kujdesin e përditshëm, qetësoni aktivitetin e melaninës dhe mbajeni lëkurën tuaj rezistente ndaj njollave të moshës.

コメント

タイトルとURLをコピーしました