Njerëzit vijnë në kontakt me disa lloje të artikujve kozmetikë dhe informacione bukurie …

Nëse dëshironi të riktheni lëkurën e thatë në lëkurën normale me të gjitha forcat, është më efektive të hiqni dorë nga përbërja dhe të bëni kujdesin e lëkurës me qendër hidratimin çdo 3 orë. Sidoqoftë, a nuk është vërtet e vështirë? “Unë përdor kozmetikë zbardhuese vetëm në verë” dhe “Mundohem të përdor kozmetikë zbardhuese në raste të djegies nga dielli”. Mund të thuhet se një metodë e tillë e improvizuar nuk është e mjaftueshme si një metodë trajtimi për njollat ​​e moshës, por melanina brenda lëkurës është aktive pavarësisht nga koha e vitit. Shtë e rëndësishme të thuash: “Hiqni njollat ​​e panevojshme të përbërjes dhe sebumit”. Nëse kjo nuk mund të bëhet me kujdes, nuk është e ekzagjeruar të thuash se “zbardhja është e padëshirueshme!” Lëkura e thatë është një formë në të cilën funksioni i barrierës së lëkurës është joadekuat, kështu që stimulohet drejtpërdrejt, dhe lëkura bëhet më pak e lagur dhe më e prirur ndaj rrudhave. Mund të jetë pak e frikshme të shkosh në spital për të kuruar lëkurën e ashpër, por ata që “kanë provuar gjëra të ndryshme por lëkura e përafërt nuk shërohet” duhet të vizitojnë menjëherë një dermatolog. .. Freckles ka më shumë të ngjarë të shfaqet tek njerëzit me lëkurë që është natyrshëm i prirur për njolla, kështu që më thanë që edhe nëse duket se janë shëruar duke përdorur kozmetikë zbardhuese, për fat të keq ato shpesh prodhojnë njolla. Për të parandaluar shfaqjen ose përkeqësimin e puçrrave në adoleshencë, është e rëndësishme të rishikoni mënyrën tuaj të jetës. Jini sa më të kujdesshëm për të shmangur puçrrat në adoleshencë. Kur të bëhet e thatë, zona rreth poreve do të ngurtësohet dhe nuk do të jetë e mundur të mbahet e mbyllur. Në atë rast, duket se mbetjet e përbërjes, papastërtitë, mikrobet, etj do të mbeten në poret. Shumë njerëz thonë, “Gjatë sezonit të ftohtë, lëkura juaj bëhet e thatë, gjë që e bën atë të kruhet dhe të dhimbshme”. Sidoqoftë, duke parë trendet gjatë viteve të fundit, duket se gjithnjë e më shumë njerëz vuajnë vazhdimisht nga lëkura e thatë. Nëse dëshironi të heqni qafe lëkurën e ashpër, është e rëndësishme të pastroni të gjithë trupin duke ngrënë ushqime të dobishme dhe të përmirësoheni nga jashtë me një locion që është shumë efektiv kundër lëkurës së ashpër. .. Duket se shumë njerëz mendojnë se “toneri është përputhja më e mirë, sepse është e nevojshme të hidratoni si masë kundër lëkurës së thatë!”, Por në parim, është e pamundur që locioni të ruhet drejtpërdrejt. .. Në rastin e sapunit të zakonshëm të trupit, është theksuar se ka raste kur fuqia pastruese është shumë e fortë dhe vaji hiqet shumë, duke rezultuar në lëkurë të thatë ose lëkurë të ashpër, dhe anasjelltas, lidhet drejtpërdrejt me sekretimin e tepërt e vajit.Kam. Njerëzit praktikojnë kujdesin e lëkurës çdo ditë ndërsa janë të ekspozuar ndaj disa llojeve të artikujve kozmetikë dhe informacioneve të bukurisë. Sidoqoftë, nëse vetë kujdesi për lëkurën nuk është i duhuri, ai do të kthehet në lëkurë të thatë. Nëse zakonisht shkoni në një klub sportiv për të zbutur rrjedhën e gjakut, qarkullimi do të promovohet dhe zbardhja më transparente mund të jetë e juaja. Adoleshentët modernë nuk mund të çlirojnë stresin, kështu që nëse pastroni me shkumë ose locion pastrues të fytyrës që parandalojnë puçrrat, por nuk përmirësohet aspak, kjo është për shkak se po grumbulloni stres.

コメント

タイトルとURLをコピーしました