Për të promovuar qarkullimin …

Nëse në të vërtetë doni ta “bëni lëkurën tuaj të bukur pa larë fytyrën!”, Duhet të keni kujdes për kuptimin e vërtetë të “mos e lani fytyrën tuaj” në mënyrë që të mos keqkuptoheni. Nëse ka rrudha rreth syve, kjo me siguri do të rrisë moshën që vjen nga përshtypja që shihni, kështu që rrudhat janë shqetësuese, kështu që është e pakëndshme për gratë që të kthejnë fytyrat e tyre tek të tjerët. Rrudhat që rrethojnë trupin bëhen armiq të natyrshëm . Në fakt, lëkura ka një efekt të vetë-pastrimit, dhe djersa dhe pluhuri duhet të jenë në gjendje të hiqen pa probleme nëse lahen me ujë të ngrohtë. Kryeni një larje të ndjeshme të fytyrës që heq vetëm papastërtitë që kanë një efekt negativ në lëkurën tuaj, pa hequr sebumin që luan një rol të rëndësishëm. Për fat të keq, duket se poret janë zgjeruar në tre vitet e fundit dhe lëkura është bërë më pak e ngushtë. Si rezultat, kuptova që njollat ​​e zeza në poret u bënë më të dukshme. Shumë njerëz do të thonë: “Zbardhja dhe mjedisi i zorrëve nuk kanë asnjë lidhje me njëri-tjetrin”. Sidoqoftë, nëse zbardhja është e dëshiruar, është e rëndësishme të përmirësoni mjedisin e zorrëve. Kur rrezet UV shkaktojnë dëmtim të lëkurës, prodhimi i melaninës nuk ndërpritet kurrë, dhe prodhimi i melaninës vazhdon pa një perde, e cila është shkaku kryesor i njollave. Aknet shkaktohen nga ekuilibri i dobët hormonal, por duket se ndodhin në raste të tilla si shumë pak gjumë, stres dhe zakone anormale të ngrënies. Mbani në mend se “kozmetika zbardhuese nuk janë produkte që duhet të përdoren vetëm kur shfaqen njolla!” Unë do të doja që ju të keni kujdes të rregullt për të parandaluar aktivitetin e melaninës dhe për ta mbajtur lëkurën tuaj rezistente ndaj njollave. Promovimi i qarkullimit do të thotë të rritni aftësinë e të gjithë trupit. Për ta shpjeguar atë në një mënyrë të kuptueshme lehtë, do të thotë të synosh një trup të shëndetshëm. Sigurisht, “shëndeti” dhe “lëkura e bukur” janë të ndërvarura. Meqenëse është një sapun trupi që e përdor çdo ditë, duhet të përdor diçka që është e mirë për lëkurën time. Thënë kjo, disa sapunë për trupin mund të dëmtojnë lëkurën tuaj. Nëse dëshironi të mbani një funksion të fortë pengese për të parandaluar lëkurën e ashpër, është thelbësore që të “hidratoni” duke përdorur një locion që përmban ceramide, i cili ruan ujin në shtresën e kornemës. Në një moshë të caktuar, gunga në poret e pjesëve të ndryshme janë shumë shqetësuese, por u deshën shumë vite para se të bëheshin gunga. Lëkura e ndjeshme është një gjendje në të cilën problemet e lëkurës ka të ngjarë të ndodhin sepse funksioni i barrierës që mbron lëkurën është dobësuar për një periudhë të gjatë kohore sepse lëkura është e thatë për shkak të mungesës së ujit dhe sebumit në baza ditore. tha se. Në shumë raste, përpjekja për të zbukuruar lëkurën nuk kishte ndonjë kuptim. Mbi të gjitha, ndjekja e lëkurës së bukur duhet të fillojë duke mësuar bazat e mekanizmit të trupit. Në mënyrë që të rikthehet lëkura e ashpër në gjendjen e saj origjinale, është thelbësore të jetohet një jetë e qëndrueshme. Edhe në rrethana të tilla, është më mirë të përmirësoni zakonet tuaja të ngrënies për tu rikuperuar nga lëkura e ashpër nga i gjithë trupi dhe për të krijuar një lëkurë të bukur.

コメント

タイトルとURLをコピーしました