Qëllimi themelor i larjes së fytyrës është …

Duket se ka mjaft gra që janë të hutuara për shkak të lëkurës së ndjeshme dhe kur kontrolloj sondazhin që kompania e anketës së pyetësorit trajtoi gratë në moshën 20-40 vjeç si subjekte, më shumë se 40% e njerëzve japonezë thanë ” Unë kam lëkurë të ndjeshme “. Shkuma e pastrimit të fytyrës bëhet në shkumë vetëm duke shtuar ujë të nxehtë dhe duke e fërkuar atë, kështu që vlerësohet, por përkundrazi, dëmtimi i lëkurës tenton të jetë i madh, gjë që shkakton lëkurë të thatë. Disa njerëz kanë rënë në të. Mund të argumentohet se kthimi i qarkullimit në normale është të përmirësojë aftësinë e të gjithë trupit. Me pak fjalë, kjo do të thotë të ndërtosh një trup të gjallë. Që nga fillimi, “shëndeti” dhe “lëkura e bukur” nuk mund të konsiderohen veçmas. Për kujdesin e lëkurës me bazë puçrra, është më e rëndësishme që të lagni plotësisht pasi të keni larë sebumin e padëshiruar ose qelizat e vdekura të lëkurës. Kjo është e vërtetë për puçrrat që janë zhvilluar në çdo pjesë të trupit. Kur qarkullimi i gjakut është i shqetësuar, lëndët ushqyese të nevojshme nuk mund të dërgohen në qelizat pore, dhe qarkullimi përkeqësohet, duke rezultuar në telashe në poret. “Unë përdor kozmetikë zbardhuese vetëm në verë” dhe “Kam vendosur të përdor kozmetikë zbardhuese vetëm në ditët e djegura nga dielli”. Në një gjendje të tillë, nuk mund të thuhet se është e kënaqshme për kujdesin e njollave, dhe melanina, e cila është e keqe brenda lëkurës, është aktive pavarësisht nga stina. Të them të drejtën, duket se poret janë bërë më të dukshme 3-4 vjet më parë, dhe lëkura është bërë më pak e ngushtë. Unë mendoj se kjo është arsyeja pse gunga e zezë në poret janë më të dukshme. Nëse përmirësoni qarkullimin e gjakut duke vrapuar çdo ditë, metabolizmi juaj do të bëhet më i butë dhe mund të jeni në gjendje të merrni një zbardhje më transparente. Nëse ka rrudha rreth syve, do të duket mirë dhe do të rrisë shpejt moshën, kështu që për gratë, rrudhat rreth syve quhen rrudha, siç janë rrudhat shqetësuese dhe është e frikshme të ngresh fytyrën siç duhet. Enemyshtë një armik natyral . Lëkura e ndjeshme është e prirur ndaj problemeve të lëkurës sepse funksioni pengesë që mbron lëkurën është dobësuar për një kohë të gjatë për shkak të mungesës së sebumit ose lagështisë në lëkurë gjatë gjithë vitit. Efekti hidratues mund të pritet menjëherë pas larjes, kur lagështia mbetet në lëkurë, në vend se kujdesi për lëkurën pas një kohe të shkurtër pas larjes. Mund të thuhet se qëllimi themelor i larjes së fytyrës është të heqë vetëm papastërtitë e tilla si përbërja ose sebumi që është oksiduar dhe mbërthyer. Sidoqoftë, kam dëgjuar që disa njerëz e kalojnë kohën e tyre duke larë fytyrën për të hequr edhe sebumin që është thelbësor për lëkurën. Në baza ditore, është e rëndësishme të “shtoni ushqime me një efekt të lartë zbardhues në dietën tuaj”. Kjo faqe po prezanton “Çfarë lloj ushqimi ka të bëjë drejtpërdrejt me zbardhjen?” Ndoshta disa njerëz mendojnë se nuk flenë shumë gjatë sepse janë të zënë çdo ditë? Por nëse jeni duke kërkuar zbardhje, mund të jeni i sigurt se një gjumë i mirë gjatë natës është i rëndësishëm. Mund të thuhet se ajo që duhet të keni parasysh kur kujdeseni për lëkurë të ndjeshme ose të thatë është të përmirësoni funksionin pengesë të lëkurës dhe ta bëni atë të fortë. Unë mendoj se parimi është që së pari të kryhet riparimi i funksionit të pengesës.

コメント

タイトルとURLをコピーしました