Rrudhat në ballë …

Jo vetëm muskujt e fytyrës, por edhe muskujt që bashkohen nga qafa dhe shpatullat në fytyrë, kështu që nëse ajo pjesë bëhet e dobët, nuk do të jetë e lehtë të vazhdoni të ngrini lëkurën dhe do të ndodhin rrudha. A nuk është e mundur të thuash që zakonisht nuk mendon për frymëmarrje? Ju mund të pyesni veten, “A është frymëmarrja e përfshirë në lëkurë të bukur?”, Por lëkura e bukur dhe frymëmarrja nuk duhet të merren parasysh veçmas. Nëse vërtet dëshironi të merrni një lëkurë të bukur pa larë fytyrën, mos gaboni, prandaj është e rëndësishme që patjetër të keni parasysh kuptimin realist të “mos e lani fytyrën tuaj”. Brezi i ri aktual shpesh grumbullon stres, kështu që nëse përdorni shkumë pastrues fytyre ose locion për puçrra dhe thuhet se nuk përmirësohet aspak, është e mundur që të keni stres .. Edhe nëse bëni më shumë kujdes për lëkurën sesa duhet me nxitim, nuk mund të prisni një përmirësim të shpejtë të lëkurës së ashpër, prandaj sigurohuni që të merrni parasysh situatën aktuale përpara se të vazhdoni me masat kundër lëkurës së ashpër. Njerëzit të cilët ushqehen të sëmurë ose të cilëve në thelb u pëlqen të hanë mund të afrohen me lëkurën e bukur vetëm duke qenë të vetëdijshëm për të kursyer gjithmonë sasinë e ushqimit. Kur poret bien në telashe, lëkura duket si luleshtrydhe dhe poret bëhen më të mëdha, dhe e gjithë lëkura duket e errët. Kujdesi efektiv i lëkurës është i nevojshëm për të kapërcyer problemet e poreve. Kur lëkura thahet dhe uji zhduket nga shtresa e epidermës, keratin është e vështirë të zhvishet dhe bëhet më e trashë. Nëse keni një gjendje të tillë të lëkurës, edhe nëse bëni më të mirën tuaj në kujdesin e lëkurës, është e pamundur që përbërësit që janë të mirë për lëkurën të depërtojnë në lëkurë, kështu që vështirë se mund të prisni ndonjë efekt. Si i rritur, poret me gunga në hundë janë vërtet të bezdisshme, por u desh një kohë e konsiderueshme për të hyrë në një gjendje me gunga. Theksohet se rrudhat në ballë nuk mund të eliminohen lehtësisht pasi të formohen, por nuk duhet të ketë ndonjë metodë kujdesi për t’i holluar ato. Meqenëse është një sapun trupi që trajtohet si çdo herë, është një premisë kryesore të përdorni diçka që nuk dëmton lëkurën. Sidoqoftë, disa sapunë për trupin mund të dëmtojnë lëkurën tuaj. Ka mjaft njerëz që i përkushtohen kujdesit të lëkurës për të ruajtur një lëkurë të pastër dhe të bardhë, por nuk mendoj se ka shumë që po punojnë me njohuritë e duhura. Kur gjaku shqetësohet, lëndët ushqyese të rëndësishme nuk mund të dërgohen në qelizat pore, qarkullimi bëhet jonormal dhe më në fund problemet ndodhin në poret. Do të doja t’u thosha me forcë atyre që vuajnë nga “lëkura e zezë”. Strangeshtë e çuditshme të mendosh se mund ta bësh lëkurën tënde të bardhë tuajën në një mënyrë të thjeshtë. Përkundrazi, është e mençur të imitosh “zakonin e synimit të zbardhjes” që praktikohej në të vërtetë nga njerëz që rilindnin nga errësira në të ndershmen. Ne besojmë se hidratimi është thelbësor në kujdesin e lëkurës. Në varësi të mënyrës se si e përdorni locionin për të lagur, jo vetëm gjendja e lëkurës, por edhe pasta e përbërjes do të jetë çuditërisht e ndryshme, prandaj ju rekomandojmë që të merrni iniciativën në përdorimin e locionit.

コメント

タイトルとURLをコピーしました