“Si një mënyrë për t’u marrë me lëkurën e thatë …

Edhe nëse bëni më të mirën tuaj në kujdesin e lëkurës 365 ditë në vit, nuk do të liroheni nga problemet tuaja të lëkurës. A jam i vetmi që kam probleme të tilla? Do të doja të dija me çfarë problemesh të lëkurës kanë probleme gratë e tjera. Ndërsa plakemi, nuk është e pazakontë që rrudhat të gdhenden para se ta njohim, të tilla si “Unë nuk e dija se ishte në një vend të tillë!”. Kjo për faktin se epoka e lëkurës ka avancuar. Nuk është një ëndërr të përmirësosh “funksionin hidratues” që natyrshëm mban shtresa e lëkurës, për të mos përmendur që kremi dhe locioni që synon “lëkurën e ndjeshme” mbron lëkurën nga tharja. .. Nëse uji avullon dhe poret bëhen të thata, kjo do të shkaktojë probleme me poret, kështu që kërkohet kujdes i mjaftueshëm rreth dhjetorit, kur shpesh është i thatë. Për lëkurën e ndjeshme, kjo do të thotë që rezistenca e natyrshme në lëkurë ka mosfunksionuar dhe nuk është më e dobishme, dhe ekziston rreziku i zhvillimit të problemeve të ndryshme të lëkurës. Nëse nuk ju interesojnë rrudhat rreth syve tuaj, ato do të gdhenden më dukshëm sesa keni imagjinuar, kështu që nëse nuk kujdeseni për to menjëherë, mund të jetë e frikshme. Kur lëkura thahet dhe epiderma është e privuar nga uji, keratin bëhet e vështirë për tu qëruar dhe bëhet më e trashë. Nuk është e ekzagjeruar të thuhet se nëse keni një gjendje të tillë të lëkurës, edhe nëse bëni kujdes të lëkurës, përbërësit që janë të mirë për lëkurën nuk do të depërtojnë në lëkurë, kështu që nuk do të jetë efektiv. Unë gjithmonë pohoj se është e rëndësishme të “hani ushqime që ndihmojnë në zbardhjen”. Në faqen tonë të internetit, ne po prezantojmë “Çfarë lloj ushqimi ndikon në zbardhjen?” Kozmetikat që mund t’i bëjnë poret të padukshme shiten disi, por shumicën e kohës, nuk është e mundur të sqarohet shkaku i shtrëngimit të dobët të poreve, dhe përdoret në të gjitha aspektet e jetës së përditshme siç janë ushqimi dhe orët e gjumit. Do të kërkohet gjithashtu të kushtoj vëmendje. Menjëherë pas larjes së fytyrës, sebumi ose papastërtia që ishte bërë një film në sipërfaqen e lëkurës do të hiqen, kështu që pritet që lëndët ushqyese të locionit ose serumit që do të aplikohen për kujdes do të zhyten lehtë në lëkurë dhe do të njomet. lëkurën. Ju mundeni. Mbani në mend se është më hidratuese të dilni nga banjoja ku mbahet uji në lëkurë sesa të kujdeseni për lëkurën pas një kohe të shkurtër pasi të keni larë. Disa njerëz thonë se puçrrat, të cilat nuk u shfaqën fare gjatë pubertetit, filluan të shfaqeshin kur ishin gati 30 vjeç. Në çdo rast, ekziston një shkak, prandaj sigurohuni para se të jepni trajtimin e dëshiruar. Shumica e detergjentit është në rregull nëse artikujt janë rreshtuar nën emrin “sapun trupi” që shpesh i dëgjoni. Gjëja më e rëndësishme për të qenë e vetëdijshme është se duhet të blini diçka që nuk ndikon negativisht në lëkurën tuaj. Ndoshta disa njerëz mendojnë se janë shumë të zënë për të fjetur rregullisht? Sidoqoftë, nëse dëshironi zbardhjen, është e rëndësishme të keni gjumë të mjaftueshëm. Disa njerëz mendojnë se “toneri është mënyra më efektive për t’u marrë me lëkurën e thatë, sepse është thelbësore për ta lagur atë!” Por për të thënë të vërtetën, është se nuk mund të ruhet drejtpërdrejt.

コメント

タイトルとURLをコピーしました