“Unë jam japonez …

Rrudhat në pjesën nasolabiale paraqesin moshën. Safeshtë e sigurt të thuhet se “nëse ju dukeni apo jo më i ri se mosha juaj aktuale” gjykohet nga kjo dele nasolabiale dhe thellësia e rrudhave. Kruajtja mund të përkeqësohet për shkak të thatësisë, dhe lëkura mund të bëhet e ashpër. Në një rast të tillë, zëvendësoni produktin për kujdesin e lëkurës me një që ka efekt të shkëlqyeshëm hidratues, dhe gjithashtu zëvendësoni sapunin e trupit. Kohët e fundit, thuhet se numri i njerëzve që pohojnë se gratë zbardhuese janë të mira është rritur. Nga ana tjetër, kam dëgjuar që shumica e grave kanë dëshirë të “zbardhen”. Duhet të ketë mjaft njerëz që janë të kujdesshëm në lidhje me kujdesin ndaj lëkurës sepse kanë lëkurë të bardhë pa njolla, por fatkeqësisht jo shumë njerëz e praktikojnë atë me njohuritë e duhura. Unë mund ta mendoj atë. Freckles shpesh shfaqen tek njerëzit me lëkurë të prirur për njolla, kështu që edhe nëse mendoni se mund të përmirësoheni me fuqinë e kozmetikës zbardhuese, puçrrat shpesh shfaqen pas disa ditësh. “Meqenëse shumë japonezë pëlqejnë të bëjnë një banjë, ka shumë njerëz që bëjnë një banjë shumë shpesh ose lajnë shumë lëkurën e tyre, duke rezultuar në lëkurë të thatë.” Mund të shihet gjithashtu. Kur bëhet fjalë për kujdesin e lëkurës, mendoj se hidratimi është thelbësor. Në varësi të mënyrës se si e përdorni locionin për të lagur, jo vetëm gjendja e lëkurës, por edhe pasta e make-up do të jetë krejtësisht e ndryshme, prandaj është më mirë të përdorni locion me vetëdije. Lëkura e ndjeshme që buron nga alergjitë duhet t’i tregohet një mjeku, por nëse jeta normale është rrënja e së keqes, atëherë ndryshimi i saj duhet të përmirësojë lëkurën e ndjeshme. Korrigjimi i metabolizmit nënkupton përmirësimin e funksionit të secilës ind në trup. Me pak fjalë, kjo do të thotë ndërtimi i një trupi të shëndetshëm. Që nga fillimi, “shëndeti” dhe “lëkura e bukur” janë të ndërvarura. Mendohet se gjëja e rëndësishme në kujdesin e lëkurës së ndjeshme dhe lëkurës së thatë është “forcimi dhe forcimi i funksionit barrierë të lëkurës”. Rregulli themelor është që t’i jepet përparësia kryesore kujdesit për funksionin e pengesës. Duke ushtruar rregullisht për të përmirësuar qarkullimin e gjakut, qarkullimi mund të promovohet dhe zbardhja më transparente. Edhe ata që janë të kujdesshëm çdo ditë, të tilla si “Unë u djegur nga dielli, por në qoftë se unë e harrova atë pa u marrë me të, unë kam një njollë!”, Ka raste kur është “pa dashje”. Është. Shkaku kryesor i puçrrave është se poret janë të bllokuara me sebum, dhe rritja e P. acnes, e cila është e preferuara e sebumit, bën që puçrrat të inflamohen dhe të bëhen gjithnjë e më të paprekshme. Për ata që hanë shumë ose që u pëlqen të hanë gjithsesi, vetëm kujdesi për të zvogëluar sasinë e ushqimit që hani çdo ditë do t’ju sjellë më afër lëkurës së bukur. Kur lëkura është e ekspozuar ndaj dritës UV, prodhimi i melaninës nuk ndalet pas kësaj, dhe ajo vazhdon të prodhojë melaninë pa kufizim, i cili është një faktor predispozues për njollat.

コメント

タイトルとURLをコピーしました