Zbutja e xhiros është …

Shumë shpesh puna për lëkurë të bukur ishte në të vërtetë e gabuar. Në çdo rast, rruga për në lëkurë të bukur fillon me fitimin e njohurive. Nuk është e paarsyeshme që një krem ​​ose locion për “lëkurën e ndjeshme” jo vetëm që parandalon tharjen e lëkurës, por gjithashtu përmirëson “funksionin hidratues” që thuhet se ka shtresa e kornemës së lëkurës që nga fillimi. .. Normalisht, njollat ​​metabolizohen në sipërfaqen e lëkurës dhe janë të destinuara të zhvishen, por nëse pigmenti i melaninës bëhet më shumë sesa është e nevojshme, ai do të mbetet në lëkurë dhe do të shndërrohet në njolla. .. Aknet thuhet se janë të predispozuara ndaj çekuilibrit hormonal, por unë kam dëgjuar që gjithashtu mund të shkaktojë gjumë të dobët, stres dhe zakone të dobëta të ngrënies. Pjesa më e madhe e sapunit të trupit është ujë, por meqenëse është një lëng, rekomandohet që të përmbajë përbërës të ndryshëm që kanë funksione të ndryshme si dhe një efekt hidratues. A keni thënë ndonjëherë: “Unë jam pak i shqetësuar sepse lëkura ime është vazhdimisht e thatë këto ditë”. Jini të vetëdijshëm se nëse e lini vetëm, “Ju keni një lëkurë të thatë normale!?”, Rrezikoni të bëheni serioz dhe të keni një kohë të vështirë. Njerëzit që hanë derisa të ndiejnë dhimbje ose që u pëlqen të hanë nga fillimi mund t’i afrohen lëkurës së bukur vetëm duke i kushtuar vëmendje uljes së sasisë së ushqimit që ata hanë 365 ditë në vit. Kur jeni në telashe me lëkurën tuaj, është më e rëndësishme të përmirësoni fuqinë tuaj natyrale shëruese pa u marrë me lëkurën tuaj dobët, në mënyrë që ta bëni lëkurën tuaj të bukur. Zbutja e xhiros është sinonim i rritjes së kapacitetit të të gjithë trupit. Me pak fjalë, qëllimi juaj është të keni një trup të gjallë. Natyrisht, “shëndeti” dhe “lëkura e bukur” janë të ndërvarura. Nëse dëshironi të shmangni njollat, merrni “Vitamina A”, e cila promovon qarkullimin e lëkurës dhe eliminon njollat ​​dhe “Vitamina C”, e cila mbron nga depozitat e melaninës dhe ndihmon në lehtësimin e njollave. Kjo është e rëndësishme. Nuk ka gjasa që është e përshtatshme për ju të bëni diçka që një person i palidhur dëshiron të ketë lëkurë të bukur. Mund të duhet pak kohë, por mendoj se është e rëndësishme të provoni këtë dhe atë. Duke parë pas, thuhet se poret u bënë të dukshme në një periudhë prej dy deri në tre vjet, dhe lëkura u bë më pak e ngushtë. Si rezultat, kuptova që gunga e zeza në poret u rritën. Shkuma e pastrimit të fytyrës është praktike sepse bëhet që të shkumojë vetëm duke shtuar ujë ose ujë të nxehtë dhe duke e fërkuar atë, por kjo shkakton një sasi përkatëse të dëmtimit të lëkurës, e cila shkakton lëkurë të thatë. Kam dëgjuar që ka disa njerëz. Do të doja të pyesja një grua që shqetësohet nëse lëkura e saj do të zbardhet. Strangeshtë e çuditshme të mendosh se mund të rilindësh si lëkurë e bardhë pa ndonjë telashe. Përkundrazi, a nuk është më mirë të sfidohet “zakoni i synimit të zbardhjes” që kanë vazhduar të bëjnë njerëzit që në fakt mund të shndërrohen nga të errët në të ndershëm? Qëllimi i përgjithshëm i larjes së fytyrës duhet të jetë pastrimi i papastërtive të tilla si sebum ose përbërja që është oksiduar dhe mbërthyer. Kjo tha, duket se shumë njerëz praktikojnë pastrimin e fytyrës që heq edhe sebumin që është i papërshtatshëm për lëkurën.

コメント

タイトルとURLをコピーしました